NICETOWN Blackout Užuolaidos, Užuolaidų Įdėklai - Šilumos Izoliacija Lazdele Kišenėje Blackout Užuolaidos Nustatyti Gyvenamasis Kambarys /Miegamasis ir Virtuvė

€13.04

-66%

€38.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: užuolaidų komplektas, blackout užuolaidos rinkinys, blackout užuolaidos, Pigūs užuolaidų komplektas, Aukštos Kokybės blackout užuolaidos rinkinys, Kinija blackout užuolaidos Tiekėjų.

NICETOWN Blackout Užuolaidos, Užuolaidų Įdėklai - Šilumos Izoliacija Lazdele Kišenėje Blackout Užuolaidos Nustatyti Gyvenamasis Kambarys /Miegamasis ir Virtuvė (2 Plokštės Su Bonus Užuolaidų Kabliukai) Poliesteris Importuota paruoštų: komplektą sudaro 2 plokštės Blackout Užuolaidos Įdėklai su kabliukais. Tarnauja gerai: Užuolaidos be įdėklo trukdyti 85%-99% šviesos ir UV spindulių (Tamsios spalvos užuolaidas, veikia gerai). Triukšmo mažinimo ir geriau TV žiūrėjimo dėl novatoriškos trigubo pynimo technologijos. Energijos smart: Trigubo pynimo blackout farbric likučiai kambario temperatūros izoliuojant nuo vasaros karščio ir žiemos šalčio. Apsaugoti jūsų baldų, grindų ir iliustracijų tuština saulė, apklotai, bus mokėti už save per tam tikrą laiką. Gera eiti: Siūlai trimed ir raukšlių mažinimą, galite ne tik suteikia jūsų esamų užuolaidų skydelis su draperija kabliukai įtraukti, bet taip pat naudoti kaip įprastą blackout plokštės. Lengva prižiūrėti: skalbti Mašinoje garo švarus užuolaidos kartais, norėdami atnaujinti audinio ir išlaikyti juos ieškote trapumą, nenaudokite baliklio. *Dėl šviesos ir ekrane skirtumas,prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. *Prašome leisti 1-3 cm nuokrypis. *Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba, laivybos mokestis. *Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jei esate nepatenkintas prekės gavote,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti problemas.

Funkcija Blackout
Formatas vadovas
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Tipas Užuolaidų
Medžiaga 100% Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Naudoti Kavinėje,Biure,Namuose,Ligoninė,Viešbutis
Taikoma Langų Tipas Butas Langą
Dydis 27 x 60 inch, 27 x 80 inch, 27 x 92 inch, 45 x 58 inch, 45 x 77 inch, 45 x 88 inch
Prekės Pavadinimas NICETOWN
Modelio Numeris Blackout Užuolaidos / Pamušalas
Vieta langas
Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Stilius Modernus
Technics Audiniai
Modelis Verpalai Dažyti
Diegimo Tipas Lubų Įrengimas
Pakuotės Dydis 28cm x 25cm x 2cm (11.02in x 9.84in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai