Tan 15" Colių AR15 Free Float Keymod Handguard Picatinny Rail Mount Sistema Tinka .223

€39.55

--5%

€37.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: free float, tan įdegio, ar15 free float handguard, Pigūs free float, Aukštos Kokybės tan įdegio, Kinija ar15 free float handguard Tiekėjų.

Specifikacijos.

Top butas picatinny rail Vienas gabalas stiliaus tiksliau Super lengvas tikslaus Lengvas ir greitas montavimas, 6061-T6 aliuminio lydinio Apdaila Tan Matinis Tilptų dauguma .223 Rem M4 / AR15

Nuotraukos

Mokėjimo

Mes priimame Alipay mokėjimų tik. Mes laivas per 2 darbo dienas gauti mokėjimo.

Vežimas

Mes siūlome standartiniu vienodo dydžio normą už laivybos visame pasaulyje. Produktų laivo tiesiai iš Kinijos per China post oro paštu,pristatymo laikas, bus priklausė nuo skirtingų paskirties. (Apie 25-45 darbo dienas) jav, Australija, Kanada, galime siųsti per ePacket (Apie 8-15 darbo dienas ). Kitų šalių bus išsiųsti per China Post Oro Paštu (Apie 25-45 darbo dienas ). Jei norite greičiau gauti prekes, galite pasirinkti, DHL (Apie 5-8 darbo dienas ), tačiau reikėtų mokėti papildomai, laivybos kaina. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei tu negali gauti elementą prie jūsų tikėtasi. Prašome neatidaryti atveju, kaip ir mes padarysime viską išspręsti bet kokią problemą už jus.

Grįžti/Grąžinimas

Mes pasisakome už kiekvieną produktą parduodame. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, mes mielai atlikti mainus arba grąžinti už produkto kaina mažesnė S&H per 14 dienų nuo jūsų pirkimo. Bet keitimo ar grąžinimo, turime originalų gavimo ar įrašyti pirkimo mūsų sistemoje, ir gaminys turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant langelį, UPC brūkšninį kodą, įpakavimas, visi priedai. Prašome pateikti mums sekimo numerį, kai grįšite elementą. Kai mes gavome prekės, mes bus padaryti visa grąžinamoji išmoka jums kuo greičiau. Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.

Atsiliepimai

Mes visada dirba su jumis tol, kol jūs esate patenkintas, ir mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis. Dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas prekės, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą per (Žinutę) arba (Klausti Parduoti Klausimus ), prieš palikti neigiamą atsiliepimą arba pradėti bylą. Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

spalva Aliuminio Riešutų, Riešutų Plieno
Prekės Pavadinimas APLUS
Modelio Numeris NSR-AT-15
Pakuotės Dydis 39cm x 12cm x 10cm (15.35in x 4.72in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.48kg (1.06lb.)

Panašūs produktai