Mnotht Užsakymą 1/6 Masto Henry Cavill Betmenas v Supermenas 2 Galvos Skulptūra Karšto Žaislai Kūno Veiksmų Skaičius, Modelis Žaislų Kolekcijos

€23.55

-8%

€25.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: galvos skulptūra, 1/6 masto, žaislai kolekcionuojamų, Pigūs galvos skulptūra, Aukštos Kokybės 1/6 masto, Kinijos žaislų kolekcionuojamų Tiekėjų.

Gamintojas: Būklė:100% Naujas kilmės Vieta:Kinija Dydis: 1/6 Mastelio (12 Colių Veiksmų Skaičius, Tik) Sveria:apie 100 g/vnt Medžiaga:KAIP Aukštos Kokybės Plastiko, PVC (Jos sauga apima Europos ir Amerikos žaislų saugos standartas ir kuris GB standartas) Pareigos: Naudoti 12 Cm Veiksmų Skaičius, Pakuotė: Supakuotas Burbulas Krepšys Įtraukta: 1 vnt Galvos Skulptūra,(ne kūno, tik galva)

Apie laivybos:

1) Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas, kai gautas mokėjimas. Yra sekimo numerį su kiekvienu paketu.

2)Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių. Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir kt.) galėtų būti ilgesnis nei įprastu laiku. Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

3) palikite man žinutę su savo vardu, pavarde, jei galite pateikti užsakymą, pirkėjai yra Rusija ir Ukraina turi palikti pilnas pavadinimas! Ar mes galime ne išsiųsime jums laiku! ačiū už jūsų bendradarbiavimą iš anksto!

4)pirkėjams, kai kuriose šalyse, papildomus mokesčius ir muitus, gali kreiptis.Ir Mes nesame atsakingi už muitų ar mokesčių savo šalyje.Dėkojame už jūsų supratimą! Klientų aptarnavimo&Atsiliepimai:

Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti puikių atsiliepimų(5 žvaigždučių), jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas!

Tipas veiksmų skaičius
Lytis Berniukai
Medžiaga Derva
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Prekės Pavadinimas Mnotht
Modelis Pirmasis Leidimas
Amžius 5-7 Metų,8-11 Metų,12-15 Metų,Suaugusieji,> 14 Metų amžiaus,> 8 metų amžiaus,> 6 metai,> 3 metų
Temos Filmų ir TV
Masto 1
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Elemento Tipas Modelis
Modelio Numeris Mnotht Veiksmų Skaičius Žaislas
Mfg Serijos Numeris Modelis
Pagal Animacija Šaltinis Vakarų Animiation
Kareivis Priedai Kareivis Gatavo Produkto
Dydis One Size
Matmenys už 1/6 žaislai
Prekių Požymis Apdailos Prekės
Lėlės Tipas Modelis
Įspėjimas Ne 1/1 Žaislas!
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)

Panašūs produktai