Jumbo Elito Balta Camo Vinilo Įvyniojimas Didelio Sniego Urban Camo Vinilo Automobilių Stilius Arkties Kamufliažas Automobilių Lipdukas Dydis:1.50*30m/Roll

€201.40

-10%

€226.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių veidrodėliai lipdukas, automobilių filmo lipdukai, automobilių spalvos lipdukas, Pigūs automobilių veidrodėliai lipdukas, Aukštos Kokybės automobilių filmo lipdukai, Kinijos automobilių spalva lipdukas Tiekėjų.

Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Produkto Pavadinimas: Arkties Kamufliažas Vinilo Įvyniojimas

Prekės Pavadinimas Camo Vinilo Automobilių Wrap Modelis NSCM-12 Dydis 1.50*30m/Roll (5ft*98 ft) be kliūčių Plėvelės Storis 0.16 mm leidiniai Knyga 140 g Medžiagos, PVC Pakuotės Dydis 155*15*15cm/Carton Burbulas Nemokamai Taip Klijų Aukštos Kokybės Nuimamas Klijai Lauko Garantija 3 metai, Patalpų 6 metų Atsparus Temperatūrai nuo -40°c iki 90°c (-40°F~194°F)

1) kamufliažas automobilių vinilo kinas galima vėl pakelti, perstatinėjami ir ištemptas šilumos ginklą, gali būti taikomi visą automobilį(vidaus ir išorės paviršius), motociklo ar baldų arba skaitmeninis produktas, Ką tik norite, Tiesiog naudoti savo vaizduotę!

2) Aukštos kokybės nuimamas klijus, Daryti jokios žalos jūsų automobilio dažų, nėra likę klijai liks ant automobilio po pašalinti vinilo, jūsų automobilis atrodys visiškai naują automobilį net ir po daugelio metų.

3) Reversas vinyl turi Oro Išleidimo kanalus, kad ji būtų lengvai wrap ir ATSISAKYTI burbulus.

4) Apsaugoti savo automobilį nuo UV spindulių, Purvo, Tepalo, Lengvas Rūgščių. Papuoškite savo automobilį gražiai ir taip pat apsaugoti savo automobilį puikiai.

5) atsparus Vandeniui! Laminuota matiniu paviršiumi arba blizgančiu overlaminate dėl papildomos apsaugos.

Katalogo ir kainoraštį ir detalesnę Nuotraukos yra prieinama, jei jums reikia, Tiesiog SUSISIEKITE su MUMIS.

Mes priimame įvairių mokėjimo būdų, kaip Alipay(SĄLYGINIO), "Western Union" ir kt. Prašome sumokėti per TRIS dienas nuo užsakymą. Jūsų Mokėjimas bus išleistas TIK po to, kai jūs patvirtinate, pristatymas.

Mes priimame LAŠAS LAIVYBOS, savo klientams ne pamatyti, bet informacijos apie mus, kai jie gauna paketą. Mes bus išsiųsti jūsų prekių per 1-5 DARBO DIENAS po patikrinimo mokėjimo ir užsakymo patvirtinimo. Mes visada stengiamės, kad laivas taip greitai, kaip mes galime, jei bet koks delsimas, mes jus informuosime iš anksto. Jūs gausite SEKIMO NUMERĮ, kai prekės siunčiamos. Laivybos laikas yra apie 5-7 DARBO DIENŲ FedEx ar DHL, Mes negali garantuoti prekių pristatymo metu dėl visų tarptautinių siuntų, nes kiekviena šalis gali turėti skirtingą tvarkaraštį užsakymą kliringo, kuri gali trukti ilgiau/trumpiau laiko patikrinti jūsų produktus. Prekių kainos ir pristatymo kaina neįeina atokioje VIETOVĖJE MOKESTIS ir IMPORTO TAXS ar bet kokių kitų mokesčių. Mes pasiliekame teisę nuotolinio srityje mokestį, jei jūsų pristatymo adresas yra "FedEx" DHL ar atokioje vietovėje. Ir Pirkėjas yra atsakingas už mokesčio(jei toks yra). Paprastai, mes rašome mažesnės vertės ir ženklų produktų kaip "DOVANA" ar "PAVYZDYS", kad padėtų jums išvengti ar sumažinti mokesčių. Jei jums reikia visiškai vertę, važtaraštį ar sąskaita faktūra, prašome leiskite mums žinoti, jei pateikimo tvarka.

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus. Prašome pateikti mums TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ ir 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, jei jums patinka prekių ir mūsų paslaugos. Tai yra galia, kad mes galime padaryti geriau ir geriau. Jei turite kokių nors problemų su prekėmis, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš atostogas neigiamų atsiliepimų. Mes stengiamės spręsti problemą, ir duoti jums tinkamą sprendimą. Nesivaržykite siųsti savo klausimus, pasiteirauti apie produkto mums. Mes pasistengsime atsakyti jums per VIENĄ darbo dieną. Mes esame čia, laukia jūsų laišką.

1

Modelio Pavadinimas NSCM-12
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Tipas Klijai Lipdukas
Medžiagos Tipas PVC
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Elemento Ilgio 98ft
Elemento Plotis 5ft
Produkto pavadinimas Jumbo Balta Camo Vinilo Automobilių Wrap
Elemento Aukštis 60inch
Elemento Tipas Lipdukai
Prekės Skersmuo 6inch
dizainas Spalvos Keitimas
Funkcija Air Free Bubble/Oro Išleidimo
Prekės Pavadinimas aomior
kategorijos PVC
Modelis OEM
Pakuotė Ateina Supakuoti
Pakuotės Svoris 18.0kg (39.68lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 155cm x 15cm x 15cm (61.02in x 5.91in x 5.91in)

Panašūs produktai