Rankdarbiams "PASIDARYK pats" DMC 14CT), jei panaudoto nemarginto kryželiu rinkiniai Siuvinėjimui Little Angel Namų Dekoro Skaičiuojami Kryžminio Susiuvimo išsiuvinėti

€27.07

-45%

€49.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kryželiu rinkiniai, "pasidaryk pats" dmc, dmc 14ct, Pigūs kryželiu rinkiniai, Aukštos Kokybės "pasidaryk pats" dmc, Kinija dmc 14ct Tiekėjų.

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĖJE!

Rankdarbiams, "PASIDARYK pats" DMC 14CT), jei panaudoto nemarginto kryželiu Rinkinys,Scenic Modeliai Siuvinėjimo Aliejaus tapybai Miško Kelių kryželiu Namų Dekoro

Gerbiamieji, atkreipkite dėmesį! 1.Pirkėjų iš Rusijos, Baltarusijos ir Ukrainos reikia VARDĄ ir pavardę. 2.Brazilija ir Argentina muitinės klirensas yra labai lėtai. 3. Jei negalite kelio sklypo ar supainioti, prašome laišką mums, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas. -Informacija : Stitch: 240w x 345h Dydis : 43.5 x 62.6 cm -Pakuotės Turinys : Siuvinėti audiniai *1. Siuvinėti siūlais *pakankamai. Siuvinėti adata *2. Planas *1. Pastaba: (Ne už kadro) -Aprašymas : 1.(14CT), prašome naudoti 2 sruogos siūlų,1 sruogos siūlų (back stitch. 2.(11CT), prašome naudoti 3 krypčių temas,2 sruogos siūlų (back stitch. 3.Modelis buvo atspausdinta ant audinio(11CT spausdintas), taip iki apdailos mezgimas, audinio negali paliesti vandens, nes kitaip spausdinami dalis išnyks. 4.Po apdailos siūlės, įdėti audiniu vandenyje pusę valandos, tada, kad jai išdžiūti, tada jūs galite padaryti rėmeliai, skirti i 5.mes turime 11CT spausdinti nustatyti ir 14CT spausdinti nustatyti ir 14CT balta drobė nustatyti. prašome pasirinkti vieną jums reikia -Pastaba: Mes parduoti deimantus tapyba, 11ct kryželiu / 14ct), jei panaudoto nemarginto kryželiu, juostelė siuvinėjimui pagalvės /dygsnis pusgaminiai! Spalva reikia ieškoti gaminio gausite,prašome neatidaryti ginčą dėl dydžio ir spalvų neatitikimas.ačiū labai . Ačiū labai Mes priimame Alipay. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. Mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo užsakymo. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigta per 15 dienų.

Mes bus išsiųstas elementus per 2-5days (darbo dienomis, Ne poilsio sezono), kai mokėjimo yra patvirtinta platforma. Siunta, kurią Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių 15-60 darbo dienas, Jei jūs turite daiktą skubiai, prašome susisiekti su mumis express pristatymas. Mes apskaičiuosime express laivybos išlaidų už jus. Kai gausite prekes galite užsisakyti, per 24 valandas, prašome ją atidžiai patikrinti.Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, jei turite kokių nors problemų.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti . Išimčių nėra! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jei esate patenkintas (- yourgoods, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų. Jei esate nepatenkintas prekės, prašome susisiekti su mumis, mes galime išspręsti bet kokį ginčą su jumis, o ne pateikti neigiamus atsiliepimus Kapt.lt. Labai ačiū! Mes tikimės, kad jums duosiu 5 žvaigždžių ir gerų vertinimas.

- Pastaba:

1.Kurį laiką mes negalime kontroliuoti transportavimo metu, nes atostogų ,blogas oras(pavyzdžiui, sniego audra dienas )ir savo šalies muitinės klirensas greitis lėtas ,bet mes bandysime pasirinkti geriausią transportavimo buvo jūsų šalyje. 2.jei norite didmeninė,prašome susisiekti su mumis .didelis užsakymą ,didelis nuolaida.

Temos little angel
Medžiaga 100% Medvilnės
rinkiniai siuvinėjimui amatai
Tipas Pakuotė
Drobė Pakavimo Metodas Sulankstyti
Rėmas No
Prašymas Kita
Stilius Modernus
Naudoti Namų Ūkio Pagrindai/Apdaila
Kryželiu Audinio CT numeris 14CT
Modelio Tipas Portretas
Audinio Tipas Medvilnės
Išorinės Pakuotės PP maišas
Pritaikyti Taip
"Pasidaryk Pats" Kryželiu DMC Kryželiu
Prekės Pavadinimas Aukso Panno
Pakuotės Svoris 0.45kg (0.99lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 15cm x 10cm (11.81in x 5.91in x 3.94in)

Panašūs produktai