KBAYBO 300ml Oro Drėkintuvas eterinis Aliejus Difuzoriaus medienos grūdų Aromaterapija difuzoriai Aromatas valytuvas MistMaker led šviesos Namuose

€16.27

-24%

€21.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oro drėkintuvas, difuzorius medienos, eterinis aliejus difuzoriaus, Pigaus oro drėkintuvas, Aukštos Kokybės medienos difuzorius, Kinija eterinis aliejus difuzoriaus Tiekėjų.

KBAYBO 300ml Oro Drėkintuvas eterinis Aliejus Difuzoriaus medienos grūdų Aromaterapija difuzoriai Aromatas Rūkas Maker led šviesos Namuose, Naudojant Metodą: ŠVIESA, paspauskite Mygtuką "pirmą: įjungti LED šviesos, spalvos keičiasi automatiškai, Paspauskite" antras: pasirinkite vieną LED apšvietimo spalvą, kuri jums patinka Paspauskite trečia: pasirinkite silpnas ar bringht spalva RŪKAS Paspauskite Mygtuką "pirmas: nuolat rūko išeina Paspauskite" antras: 1 val laikmatis Paspauskite trečia: 3 valandos laikmatis Paspauskite keturi: 6 valandų laikmatis Pastaba: Būtinai naudokite lengvas ploviklio, jei norite valyti drėkintuvas nepilkite vandens per Max bet kuriuo metu. Nereikia įjungti energijos, kai bakas yra tuščias. Valyti reguliariai, kaip nurodyta techninės Priežiūros instrukcijos siekiant išvengti nesklandumų.

Priežiūros instrukcija: Įpilkite nedidelį kiekį šiltas virtuvės valiklis ploviklio. Švarus vanduo. naudoti tamponu nuvalykite švelniai, ir tada naudokite valymo audiniu nusausinkite lengvai.

Savybės

1) Kompaktiškas ir elegantiškas dizainas, ypač numatyti tiems, kurie turi gilų gyvenimo meilę, ir turėti gerą skonį.

2) Ultra-fine ir vienodai rūkas, siekiant užtikrinti, kad kiekvienas eterinis aliejus gerai įsigeria, leidžia mėgautis SPA kuriuo metu ir bet kur.

3) Eteriniai aliejai ir rūkas molekulės švelniai išplatino kiekviename kampe suteiks jums naujos patirties saugios, patogus ir efektyviai naudoti eterinius aliejus.

4) Super ramus su ultragarso technologija leidžia jums dirbti ramiai, miego garso ir lengvai dirbti savo darbą.

5) Stabili ir patikima, automatinis maitinimo išjungimas saugos sistemą, kuri leidžia jums lengvai naudotis protingas gyvenimą, kai vandens yra naudojama.

6) Efektyviai naikina bakterijas ir išgryninti orą, odos priežiūros ir gerą sveikatą, būtina saugoti savo namus ir biurą!

Pristatymas: 1. mes turime JAV, ES, RU, AU, UK, DE ir FR sandėlių užsienyje, pristatymas datos yra apie 5-10 darbo dienų. 2. yra įvairių Laivybos metodą iš Kinijos, jūs galite pamatyti, laivybos dienos, kai jūs pasirenkate pristatymo būdą. 3. we will ship sklypą pagal mokėjimo laiką. Prašome palaukti sklypas daugiau kantriai, jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu žinoti, kai laivybos ar kitų problemų. Aptarnavimas po pardavimo: 1. Garantinis laikotarpis: Viena 2 metai. Plase nukrito laisvai susisiekti su mumis, jei jūsų gaminys yra tam tikros kokybės problema, mes stengiamės jums padėti. 3. mes ne pasiūlyti aptarnavimas po pardavimo, jei drėkintuvai buvo suskirstytas patys. prašome suprasti!

Paslaugos Ir Atsiliepimus

KBAYBO sutelkti dėmesį į aukštos kokybės produktus, taip pat turėti geros kokybės paslauga, už kiekvieną klientams.

Jei jūs turite pasiūlymų/problemų po to kai jūs gaunate sklypas, prašome susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas.

Mūsų progresą, nes visi!

Tipas degalų garų drėkintuvai, ultragarsiniai sterilizuoti, darbalaukio oro drėkintuvai
Prekės Pavadinimas KBAYBO
Funkcija Aromaterapija
Savybės vandens filtras,oro filtras,oro valytuvas
Laiko Funkcija Taip
Drėkinimo Metodas Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
Operacijos tipas purškimo,garintuvas,garų,miglos biudžeto įvykdymo patvirtinimo
Modelio Numeris K-H25
Įtampa (V) 100V~240V
Triukšmo <36db
Formos Klasikinis Stulpelio
Rūkas Lizdo Kiekis vienas
Talpa 300ml
Drėgmės Kontrolė vadovas
Išorinis šviesaus medžio, tamsios medienos
Klasifikacija Drėkinimas
Rūkas Produkcija (galonas / diena) 30ml/h
Drėkinimo Pajėgumas Kaip 380ml/h
Prašymas 21-30㎡
Patekimo į rinką laikas Rugpjūtis-15
Naudoti Namų ūkio
Vandens trūkumas Power-off Apsauga Taip
Įrengimas Stalo / Nešiojamų
Veikimo Būdas Klaviatūros Tipas
Maitinimo Tipas A. C. Šaltinis
Galia (W) 12W
sertifikavimo CE,CSA,RoHS,UR,EMF,UL,CB
Kištuko Tipas AS, ES, JAV, JK
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 12cm (11.81in x 7.87in x 4.72in)

Panašūs produktai