120PCS Rankų darbo Senovinių Metalo Dekoratyvinės Sagos Crystal Pearl Gėlių Centras Lydinio Flatback kalnų krištolas Mygtukus amatai

€23.99

-11%

€27.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mygtukai amatai, mygtukas amatų, flatback kalnų krištolas mygtukus, Pigūs mygtukai amatai, Aukštos Kokybės mygtuką amatų, Kinija flatback kalnų krištolas mygtukus Tiekėjų.

GAMYBOS INFORMACIJA

Pavadinimas: Rankų Darbo Senovinių Metalo Dekoratyvinės Sagos Crystal Pearl Gėlių Centras Lydinio Flatback Kalnų Krištolas Mygtukus Amatai

Gamintojas: Masokan

Šiltas Patarimas:

1.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Visos nuotraukos yra paimtos natūra

LAIMINGAS PIRKINIŲ

1.Ji paprastai trunka apie 15-45days jūsų užsakymo atvykti Kinija paštu, oro paštu, 2.Kartais pristatymo laikas gal vėlavimo, dėl griežtų užsakymą tikrinimo, ar oras problemą,Prašome laukia patienly .Ačiū. 1. Tiesioginis pardavimas iš mūsų gamykloje klientų, ji gali sutaupyti daugiau pinigų už produkto kaina. 2. Daugiau kaip 20 metų patirtį, Rankų darbo Gėlių pramonė. 3. Patikimos kokybės ir priimtinos kainos. 4. Dauguma daiktų yra išlaikyti dideles atsargas, skirtas parduoti. 5. Greičiausias pristatymo laikas, per 3 dienas didesnio užsakymo kiekio. 6. Profesionalus gamintojas Rankų darbo Gėlių 7. Priimti individualų dizainą ir OEM tvarka. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia motyvacija 1.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis . 2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes suteiksime jums geriausias paslaugas .

Technics danga
2 metaliniai mygtukai, vestuvių embellishment
Metalo Tipas Cinko Lydinys
Technologijos apkala,rankų siuvimo,
Mygtuko Tipas Kartu Mygtuką
Naudoti Galvos Apdangalai,Rankinės,Batai,Drabužiai,Drabužis
4 bling metalo, kristalų mygtukai amatai
5 rankų darbo mygtukai plaukų aksesuarai
Stilius Flatback
Modelio Numeris ZK481
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga metalo,cirkonio,perlai
Produkto Tipas Mygtukų
6 naujagimio perlų mygtukai gėlių centras
Apdaila Cirkonio
1 dekoratyvines sagas amatai
Formos Gėlių Karūna
3 aišku, kalnų krištolas mygtukus papuošalai išvados
Įrenginio Tipas daug (120 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)

Panašūs produktai