11.4 V 43wh 4200Mah Naujas Originalus NP03XL Laptopo Baterija HP Pavilion X360 13-A010DX HSTNN-LB6 TPN-Q146 Q147 Q148Q149 760944-421

€21.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baterija hp, laptopo baterija hp, baterija hp pavilion, Pigiai baterija hp, Aukštos Kokybės nešiojamas baterija hp, Kinija baterija hp pavilion Tiekėjų.

Seminaras Rofessional Pakuotės Siuntimo Informacija: 1.Mes teikiame nemokamas pristatymas Registruotu Singapore Post/Honkongo Post/Kinija Paštu arba Keturių Specialios Oro Pašto Linija. Ji paprastai trunka 15-45 darbo dienų atvykti . Tačiau pristatymo laikas priklauso nuo oro sąlygų ,atostogų, karšto sezono metu, vietos pašto tarnybos ir muitinės formalumus veiksniai. 2.Prašome įsitikinkite, kad pateikti išsamią ir teisės adresas, įskaitant visą vardą ir telefono numeris , taip, kad pašte gali pristatyta paketą, kad jums efektyviai ir sėkmingai. 3.Mes nesame atsakingi už pirkėjo importo muitus ir mokesčius. Užsakymai bus išsiųsti kaip dovaną ar kaip pavyzdį. Grįžti/Grąžinimo Politika: 1.Visi straipsniai yra 100% kruopščiai patikrinta ir išbandyta mūsų kokybės kontrolės departamentas, prieš išsiųsdami, todėl, kad jie turėtų būti kvalifikuotas geros būklės.Kai pirkėjas reikalauja, kad grįžta dėl kokių priežasčių,jis turi būti pridėtas Prekės Grąžinimo parašysime Skaičių.Pirkėjas turi susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba žinute prieš grįžtant. Straipsniai grįžo be RMA# bus atidėti grąžinimo procesas arba būti ignoruojami. 2.Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją visiems mūsų gaminiams .Grąžinimas prekių krovinių turi būti sumokėta iki pirkėjų, jei jūsų daiktus reikia išsiųsti atgal į sutaisyti, grąžinti ar pakeisti.Naudokite Vietos Registruotu Paštu, Oro Paštu, grąžinti elementą. Nenaudokite UPS, DHL , "FEDEX" ir kita express pristatymas metodus, kurie bus sukelti importo mokesčio prašo Kinijos Užsakymą. Atsiliepimų: 1.Mes tikrai vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus ar penkių žvaigždučių atsiliepimus, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ,tuo tarpu mūsų sistema taip pat palikti teigiamą atsiliepimą automatiškai. 2.Prašome susisiekti su mumis el. paštu iš karto, jei jūsų prekės turėti jokių problemų, kai jūs jį gauti. Mes stengiamės padėti jums išspręsti problemą. Prašome don ' t open ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą iki susisiekti su mumis. Linkime jums malonaus apsipirkimo patirčiai mūsų parduotuvėje!

Elementų 4 ląstelių
Akumuliatoriaus Įtampa 11.4 V 43wh 4200Mah
Tipas Li-polimero
Prekės Pavadinimas HZHSD
Modelio Numeris NP03XL
Baterijos Talpa 4001 - 5000 MAh
Suderinamos Prekės HP
Pakuotė Taip
Pakuotės Dydis 30cm x 10cm x 5cm (11.81in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)

Panašūs produktai