Geros kokybės 3 spalvų Mėgėjams bokso, imtynių batai, Sanda fitneso bateliai, visapusišką kovos su akrobatika batai

€53.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: acrobat batai, batų kokybė, batai batai, Pigūs acrobat batai, Aukštos Kokybės batus kokybės, Kinija batai batai Tiekėjų.

Spalva: Juoda, Mėlyna, Raudona. Pranešimas :batai tai yra standartas, Europos dydžio ,sportiniai bateliai dydis . pvz., europos dydžio, tai yra 36, 37, 38, 39,40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 batai tai yra standartas, Europos dydžio ,galite pasirinkti dydį jums dėvėti savo kasdieniame gyvenime , pėdų riebalų asmuo gali pasirinkti vieną didesnį dydį. jei jūs nežinote, dydį ,galite fotografuoti savo sportiniai bateliai kalba ženklą arba pateikti mums jūsų pėdos ilgis dydžio, todėl mes galime suteikti jums gerą pasiūlymą, JAV DYDIS 6.5=EUROPOJE DYDIS 39 JAV DYDIS 7=EUROPOJE DYDIS 40  JAV, DYDIS 8=EUROPOJE DYDIS 41 JAV DYDIS 8.5=EUROPOJE DYDIS 42 JAV DYDIS 9.5=EUROPOJE DYDIS 43 US DYDIS 10=EUROPOJE DYDIS 44 JAV DYDIS 11=EUROPOJE DYDIS 45 (Raudona spalva, jei jums reikia, dydis 36-42, prašome palikite mums žinutę. Ačiū.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Visi, mieli draugai ir pirkėjai:

a) įsitikinkite, pristatymo adresą jūsų patvirtino adresą.

b) Importo duti es, mokesčius, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Tai geriau, kad patikrinti su savo vietos muitinės taisykles, jei būtina.

c) Mes parašyti mažos vertės dėl laivybos dokumentų, tokių kaip USD10, siekiant išvengti ar sumažinti galimą riziką mokesčius. Ir mes galime descript savo produktus kaip dovanos ar pavyzdžius ir kt.

d) Paprastai, mes pristatymo Kapt.lt standartinis pristatymas būdą, kurį pasirinkote, bet mes galime pakeisti siuntimo būdą, jei reikia. Pvz., naudojant Express pristatymas greitas. Mes pasiliekame teisę pakeisti. W ish tu gali suprasti ir priimti. Beje, visi jie turi sekimo nr..

Dėkingas už tavo paramą, mes ir toliau teikti jums su produktų kokybę ir geras paslaugas, suteiks jums didelį nuolaida. Jei jums iškilo kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.

Linkiu jums būti laimingas apsipirkti mūsų parduotuvėje. Ačiū.

Pagarbiai,

Lucamino Sporto Gyvenimo Parduotuvės Jof

Modelio Numeris Daykey178
Taikoma objektas Vyras
Spalva Klasifikacija Juoda, Raudona, mėlyna
Kovos Meno Stilius Imtynės, Sunkioji Atletika
Prekės Pavadinimas Lucamino
NĖRA. DK611
Batų Dydis 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Pakuotės Svoris 0.85kg (1.87lb.)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Dydis 40cm x 25cm x 10cm (15.75in x 9.84in x 3.94in)

Panašūs produktai