Šildomos TPO bagažo skyriaus Kilimėlis Kia sorento 2011-m. Premium Vandeniui Padas automobilių stiliaus produktų priedų

€72.30

-27%

€99.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mat kilimėlis, kilimėlis atsparus vandeniui, bagažo skyriaus kilimėlis, Pigūs mat kilimėlis, Aukštos Kokybės kilimėlis atsparus vandeniui, Kinija kilimėlis kamieno Tiekėjų.

Šildomas" - tai mūsų prekės ženklas, ir mūsų produktai gali ne šilumos, bet mes tikimės, kad mūsų produktai gali suteikti "heat" pirkėjams visame pasaulyje. Mes esame jaunoji karta. Mūsų bendras tikslas yra parduoti kokybiškas prekes į visą pasaulį. Tegul pasaulis tiki, kad "made in China" nėra žodžio "bloga kokybė ir pigiai". Ačiū Kapt.lt, mes dirbsime su Alibaba ir kurti, ir ačiū pasaulyje pirkėjams suteikti mums pagalbą!

--Savininkas :Saunders

Ps: Jei jūs neturite pasakykite mums savo projektą, mes atsiųsime jums kaip pirmoje foto!

Šildomos TPO bagažo skyriaus Kilimėlis Kia sorento 2011-2015 m. Premium Vandeniui Padas automobilių stiliaus produktų priedų

NAUDOJIMAS : Tinka Kia sorento 2011-2015 m.

Patarimai: Raukšles, gali būti dėl vežimo metu, siekiant išspręsti šią problemą, galite įdėti kamieno dėklas butas automobilių ar poveikio jis į saulę, apie 2 val.

MEDŽIAGA: Pagaminti iš sunkiųjų patvarus kietas juoda TPO – Plaunamas, wipeable , atsparus vandeniui ir bekvapiai

PAREIGOS: Šis įkrovos kilimėlis padės prailginti gyvenimą, išvaizdą ir vertę savo transporto priemonės išlaikant jos vidinę kaip naujas, nuo nešvarių įrankių, purvinos pėdos, šunų plaukus (wet & dry), naminių gyvūnų kvapų, kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo, kuris gali būti lengvai valomi drėgnu skudurėliu ar kempine

YPATYBĖ: aukštas keteros krašto užtikrinti, kad išsiliejimus ir sujaukia yra nedidelė. Lengva valyti naudojant šiltą muilo ir vandens.

Pastaba: Prašome patvirtinkite, kad transporto priemonių galinio krovinių yra tos pačios formos su forma ir mūsų produktus. Jeigu tu negali būti patvirtinta, pateikite vaizdą apie jūsų transporto priemonės galinį krovinių mums, ačiū!

Taikytinos modeliai už Kia sorento 2011-2015 m.
Medžiagos Tipas TPO
Prekės Pavadinimas šildomos
Spalvos Pavadinimas Juoda
Transporto Priemonės Modelis už Kia sorento 2011-2015 m.
funkcija 1 3 D bagažo skyriaus kilimėlis
Užpildymo Medžiaga ne įdaru
Specialios Funkcijos Galiniai Magistraliniai Krovinių Kilimėlis
Pakuotės Dydis 120cm x 16cm x 16cm (47.24in x 6.30in x 6.30in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 3.99kg (8.80lb.)

Panašūs produktai