8" Minkštas Deimantiniai Poliravimo Šluostės (200mm ir Kruopos# 50 ~ Buff) Drėgnos Poliravimas Marmuro, Granito, Betono, Keraminiai

€356.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: deimantiniai poliravimo šluostės, poliravimo padas, deimantiniai poliravimo, Pigūs diamond poliravimo šluostės, Aukštos Kokybės poliravimo padas, Kinija deimantiniai poliravimo Tiekėjų.

8inch / 200mm Šlapias Poliravimo Šluostės (Diamond Kruopos# 50 ~ Buff)

HTS: 6804221000

Mūsų drėgnos poliravimo šluostės yra sudarytas iš aukštos kokybės deimantų milteliai ir dervos rišikliu, medžiagų, ir ji yra sukurta per mokslinę formulę ir pažangi gamybos technologija, su gera lankstumą. Ji canefficiently apdaila poliravimo & šlifavimo t pelnė gerą reputaciją vidaus & užsienio rinkose.akmens, stiklo, keramikos ir kitų medžiagų po vandeniu sąlygomis. Drėgnas poliravimo šluostės turi gerą ryškumą,gera šilumos varža ir didelis stresas-pasipriešinimo, ir aš t turi šias funkcijas, t. y.:

1) jis yra tinkamas poliravimui kampai, vidinio kampo &theouter-lanko granito, marmuro ir kitų akmenų medžiagų; Itcanalso lenkijos cemento, keramikos, akmens ir kt.

2) Jis turi gerą ryškumą, greitai poliravimo ir aukštą lygumą.

3) Jis yra aukšto atsparumo trinčiai, ilgą naudojimo laiką.

4) Kai naudoti nešiojami šlapias polisher, įsitikinkite, kad variklis speedisnot daugiau nei 4500 aps./min., o maksimalus slėgis itcanwithstand yra iki 3kgs/cm2;

5) Tai geriau priimti poliravimo šluostės, kurios turi similiarcolor su ruošinius;

6) Diamond kruopos gali būti: 50, 100, 200, 400, 600, 800, 1000, 1500, 3000, BUFF;ir įvairių kruopos bus žymimi skirtingomis spalvomis. jeigu jūs (pirkėjams) turite bet kokius specialius reikalavimus, skersmuo / kruopos / storis, prašome susisiekti su mumis (pardavėjas), iki mokėjimo.

7) sagties-audiniai poliravimo šluostės gali būti įstrigo dėl thepolisher s jungtis, ir tai lengva operacija.

8) Tai yra skirtingų tipų, pvz.: Lėktuvas-linijinio tipo ir Sraigtiniai tipas

Skersmuo : 8inch (200mm)

Storis : 2.2 mm / 3.0 mm

Skylės : 10mm / 12mm

Bendras Kruopos: 50,100,200,400,800,1500,3000,BUFF

(8pieces per daug, 1 pakelis = 4 partijų = 32pieces)

1 variantas: Kokybės Lygio "A", per daug --- Tai yra numatytoji parinktis;

2 variantas: Kokybės Lygio "B", per daug;

3 variantas: Kokybės Lygį, "C", per daug.

"Velcro" Atgal Šluostės Laikiklis su M14 sriegiu, taip pat gali būti numatyta savikaina.

Terminai Ir Sąlygos

VEŽIMAS

Jei galite pateikti užsakymą, prašome, pasirinkite tinkamą pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos kaina. Mes pristatyti užsakytas prekes per 1~2 savaites, kai jūsų mokėjimas pereina per Kapt.lt sistemos auditas; jeigu jūs bet kokius specialius reikalavimus / klausimai apie užsakytus produktus, prašome susisiekti su pardavėju prieš mokėjimą.

Mes negalėjo garantuoti, kad prekių pristatymo metu dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų veiksmingumą atskirose šalyse. Be to, atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai turi būti atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, tarifai ir mokesčiai, pirkėjų šalyje. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

MOKĖJIMO

Mūsų geriau mokėjimo būdas yra "SĄLYGINIO", kuris palaiko mokėjimo per visa, "MasterCard", "Western Union", "Maestro", BankTransfer, QIWI Piniginės, WebMoney . Jis nereikalaus jokių perduoti / banko mokesčius, kad jūs (pirkėjas); ir pinigus, jūs (pirkėjas) sumokėjo būtų freezed pagal Kapt.lt, kol jūs (pirkėjas) gauti užsakytas prekes. Žodžiu, tai yra gera idėja, siekiant apsaugoti pirkėjų teises

GRĮŽTI / GRĄŽINIMAS

Jei pardavėjas nenurodė, pristatyti užsakytas prekes per nustatytą laiką, tada freezed lėšos bus grąžintos, kad jūs (pirkėjas). Kadangi dauguma mūsų produktų yra medžiagų, mes paprastai nepriima grąžina išskyrus atvejus, kai mes išsiųsti negerai produktus. Jeigu užsakytos prekės yra pažeistos ar nuostolių transportuojant, jūs (pirkėjas) turi nurodyti jį, per 3 dienas nuo jūsų pranešimo gavimo.

ATSILIEPIMAI

1) Mes nuoširdžiai dėkojame, kad įsigijote mūsų produktus, jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra labai vertinga mums. Būsime dėkingi, jei galite imtis minutę duoti teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2) Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmiausia, prieš išvažiuojant neutralų ar neigiamą atsiliepimą. Mes stengiamės padėti jums išspręsti visas problemas, su kuriomis susiduriama. Tai yra labai svarbu, nes tai padėtų mums pagerinti mūsų paslaugas ir tarnauti jums geriau jūsų kitą kartą. Linkiu jums malonu apsipirkti su mumis.

Speciali Pastaba: Jei pirkėjai iš Brazilijos, prašome pateikti savo PVM / Mokesčiai numeris (CNPJ ar CPF); Jei pirkėjai iš rusijos Federacijos, prašome pateikti savo vardą, pavardę; Jei pirkėjai iš Vokietijos ar kitų ES šalių, norite geriau pasirūpinti savo EORI kodas; kitaip, užsakytos prekės gali būti pristatytos jums. Be to, siekiant išvengti muitinės išnaudoti produktų, dėl mažo deklaruota vertė, norėtume paskelbti tikrąją vertę užsakytas prekes per siuntą.

Dydis 200mm * 10/12mm * 2/3mm
Modelio Numeris DWPP
Apdorojimo metodai Dervos klijais
Naudojimas
Padas Medžiaga Derva & Diamond
Išorinis Skersmuo 200mm
Nedidelius užsakymus priimti
Kilmės vieta Jiangsu, Kinija (Žemyninė)
Specialios konstrukcijos priimti
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Akmens darbo
Tipas
Pakuotės Dydis 40cm x 40cm x 10cm (15.75in x 15.75in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (32 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 4.5kg (9.92lb.)

Panašūs produktai