Ken Kaneki T-Shirt Kagune Marškinėliai mados t-marškinėliai vyrams, anime cosplay kostiumų kawaii Marškinėliai japonų anime cosplay, Anime Cosplay a

€12.32

-20%

€15.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: T-Marškinėliai, Pigūs Marškinėliai, Ken Kaneki Marškinėliai Kagune Marškinėliai mados t marškinėliai vyrams anime cosplay kostiumų kawaii Marškinėliai japonų anime cosplay, Anime Cosplay a.

Ken Kaneki T-Shirt Kagune Marškinėliai mados t-marškinėliai vyrams, anime cosplay kostiumų kawaii Marškinėliai japonų anime cosplay, Anime Cosplay a

Apie Laivybos:

1. Laivas Pasaulyje, Nemokamas pristatymas Kinija Paštu. paprastai reikia apie 15-30 darbo dienų .

2. Mes laivas visame pasaulyje, išskyrus GOA/FPO adresą. Visi daiktai bus surengtas pristatymas per Dvi darbo dieną po apmokėjimo, išvalytas.

3. Laivas " Standard Flat Rate Shipping Service, įprastomis aplinkybėmis .Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 15-30 darbo dienų (apie 1 mėnesio). Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas. Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. Mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą.

Apie Returens:

1. Jei esate nepatenkinti mūsų prekę ar paslaugą, tada prašome susisiekti su mumis siunčiant pranešimą prieš paliekant visus atsiliepimus. Esame pasirengę išspręsti visas problemas, draugiškas ir patenkinamai.

2. Mes visada atsakyti pranešimų per 1-2 darbo dienas. Jei jūs negaunate atsakymo iš mūsų, tada prašome patikrinti savo pranešimą. ir prašome siųsti.

3. Originalus ir grąžinimas prekių mokestis nebus grąžinamas ar grąžinamos pagal visas aplinkybes. Jūs privalote sutikti ir pripažinti šio termino, jeigu jums pasiūlymą šią prekę. Todėl, prašome nesiskundžia atsižvelgdamas į laivą atgal savo sąskaita.

Susisiekite Su Mumis:

1. Jei turite klausimų, Prašome susisiekti su mumis žinute.

2. Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti. Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto. Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako.

Atsiliepimai:

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "PUIKUS penkių ŽVAIGŽDUČIŲ". [Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį.] Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis. Prašome pateikti mums pranešimą prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingus, neutralus, neigiamas grįžtamasis ryšys arba atidaryti bet kokį ginčą. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą

Japonijos Monster Hunter anime sporto Short-Sleeve t-shirt Zinogre medvilnės marškinėliai Cosplay kalėdų halloween Kostiumai, drabužiai

Elemento Tipas Topai
Modelio Tipas Kratinys
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Prekės Pavadinimas COOLPRINT
Medžiaga Medvilnė,Poliesteris,Linas
Rankovės Stilius anime cartoon
Lytis Vyrai
raktažodžiai 1 Ken Kaneki Kagune mados marškinėliai vyrams
Apykaklės O-Kaklo
Su gobtuvu No
Stilius Naujovė
raktažodžiai 3 T Shirts japonų anime cosplay, Anime Cosplay
Audinio Tipas Megzti
Viršūnės Tipas Tees
Dydis S, M, L, XL, XXL, XXXL
raktažodžiai 2 anime cosplay kostiumų kawaii stiliaus T Shirts
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)

Panašūs produktai