DIYSECUR pirštų Atspaudų 125KHz ID Kortelių Skaitytuvą, Elektrinis Durų Užraktas Prieigos Valdymo Sistemos Rinkinys + Durų Bell + Nuotolinio Valdymo pultas

€116.50

-14%

€135.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bell prieigos kontrolė, kontrolės atsparumo, bell straipsniai, Pigūs bell prieigos kontrolė, Aukštos Kokybės kontrolė atsparumas, Kinija bell elementų Tiekėjais.

Biometrinis pirštų Atspaudų ir RFID Kortelės Prieigos Kontrolės Sistema su Nuotolinio Valdymo

Pirštų atspaudų ir RFID Access Controller+ Elektrinis Užraktas+ 10 keyfobs + Nuotolinio Valdymo pultas

Durų Bell + Maitinimas + Exit mygtuką

Aprašymai

Prieigos kontrolės sistema leidžia jums kontroliuoti, kas turi prieigą prie jūsų pastato. Tai kompaktiškas dizainas fingerpirnt + RFID kortelę laikrodis ir prieigos kontrolė prieigos kontrolė programas, ji prisitaiko advanced pirštų atspaudų aritmetika, automatiškai analizuoti nedidelis skirtumas vėliau kaip pirštų atspaudai ir ankstesniais pirštų atspaudų identifikavimo laikas yra mažiau nei 1 sekundę. Galite naudoti fingerpirint, RFID kortelės, nuotolinio valdymo pultas, exit mygtuką arba net KOMPIUTERIO programinės įrangos atidaryti užraktą. Jis gali būti naudojamas tiek laiko lankomumo patikrinti ir durų įeigos kontrolės programos, tinka įėjimų ir išėjimų butas, daugiabučių namų,biurų, gamyklų, viešbučių, mokyklų, mažmeninės prekybos parduotuvė ir kt.

Kodėl Naudoti Prieigos Kontrolės ?

Su šią prekę galite įsteigti įmonę, ar institucijos, įstaigos pastatas vaizdo standartizacijos valdymo, gerinti valdymo lygį, tuo pačiu metu, standartizuoti vidinę valdymo sistemą.

Jei indukcijos kortelę prarado gali iš karto ataskaitoje nuostolis sistema, taip, kad net jei kažkas pakėlė indukcijos kortelėje negali per įėjimas apsaugos sistemos, yra patogiau, nei įprasta, mechaninė užraktas ir didesnis saugumas.

Pirštų atspaudų Acess Valdymo įtaisas: Tai yra kompaktiško dizaino, fingerpirnt + RFID kortelę laikrodis ir prieigos kontrolė prieigos kontrolė programas, ji prisitaiko advanced pirštų atspaudų aritmetika, automatiškai analizuoti nedidelis skirtumas vėliau kaip pirštų atspaudai ir ankstesniais pirštų atspaudų identifikavimo laikas yra mažiau nei 1 sekundę.

Maitinimas:

Tai AC110V--240V Maitinimo valdytojas yra transformatorius, kuris teikia tvirtą išėjimo įtampa dėl prieigos valdiklis, užrakinti, ir exit mygtuką. Galite naudoti visame pasaulyje.

Elektrinis Užraktas:

Tai yra 12V Rim Lock užrakinti, atrakinti elektroniniu būdu arba ranka, lankstus jungiklis, mažas elektros energijos suvartojimas. Šio Durų Spynos, tinka įvairių tipų durų. Kai varžtas driekiasi, duris galima užrakinti paprastai

125KHz RFID Kortelę/Pulteliais:

Yra 10vnt 125KHz RDA Artumo ID korteles / Keyfobs, jie gali dirbti su produktu, kuris yra 125Khz RFID kortelių skaitytuvą.

Exit mygtuką:

Tai exit mygtuką plačiai naudojami durų įeigos kontrolės sistema.Kai jūs norite eiti, jums tiesiog reikia paspausti šį Exit Mygtuką, tada gali eiti:

Skambinti:

Nuotolinio Valdymo Pultas:

Tai nuotolinio valdymo įrenginį, Durų įeigos Kontrolės Sistemos, po to, kai jūs prijunkite jį į jūsų sistemą, galite paspausti nuotolinio valdymo pulteliu atidaryti duris nuotoliniu būdu, atstumas gali siekti iki 50 metrų:

Jungimo Schema:

Screenshot Valdymo Programinė įranga

Galingas PC valdymo programinė įranga yra sukurta siekiant patikrinti, lankomumu ir durys atviros istorijos iš terminalo arba usb atmintinę, galite patikrinti į/iš duomenų per pc programinė įranga lengvai, jūs netgi galite atrakinti užraktą per šio KOMPIUTERIO programinė įranga:

Techniniai duomenys:

Pakavimo sąrašas:

Modelio Numeris M-F211
Dažnis 125khz rda
Prekės Pavadinimas DIYSECUR
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)

Panašūs produktai