Karšto Pardavimo "PASIDARYK pats" Didelis Laikrodis Rankas Adatos Sieniniai Laikrodžiai 3D Namų Meno Dekoro Kvarcinis Laikrodžio Mechanizmas Priedai Siųsti Horloge Murale klok

€9.54

-15%

€11.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: needling raukšles, laikrodis pirkėjas, laikrodis drobė, Pigūs needling raukšles, Aukštos Kokybės laikrodis pirkėjas, Kinija laikrodis drobės Tiekėjų.

Karšto Pardavimo "PASIDARYK pats" Didelis Laikrodis Rankas Adatos Sieninis Laikrodis 3D Namų Meno Dekoro Kvarcinis Laikrodžio Mechanizmas Priedai Horloge Murale

sieninis laikrodis siųsti didelis sieninis laikrodis sieniniai laikrodžiai skaitmeniniai sieninis laikrodis sieninis žiūrėti sieninis laikrodis modernaus dizaino laikrodžiai 3d sieninis laikrodis didelis dekoratyvinis sienos clocksled sieninis laikrodis

reloj relogio de parede horloge murale ikea reloj de sumalti duvar saati relogio de parede decorativo relogio parede paslaptis atlicināt reloj paredcandy grabberorologio da paret Mes siūlome nemokamas pristatymas. Jei jūs lašas laivybos, jaustis laisvai priimti užsakymai bet kuriuo metu, mūsų parduotuvėje. Visos prekės yra sandėlyje. Mes dirbame per šventes. Mūsų kaina labiausiai competitave visos neto. Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad didelių užsakymų. Kodėl verta rinktis mus: 1.Mes gamyklos,Tiesioginio pardavimo,Išleisti nedidelę sumą pinigų, kad pirkti geriausia produktai 2.Aukštos Kokybės,Didmeninės kainos,Kokybės Užtikrinimas 3.Geriausias paslaugas,Turite klausimų, galite susisiekti su mumis

Namų Dekoras / "PASIDARYK pats" Kvarcinis Laikrodis Rankas / Sieninis Laikrodis Mechanizmas

Prekės Nr.: T4650

Tipas: Kvarcinis Analoginis

Gamintojas: TIMELIKE

Laikrodis Ciferblatas: 10cm

Laikrodis Ranka: H-28cm/M-35cm ( iš artimųjų skylė )

Pakuotės Dydis: 52*14*6cm

Bruto Svoris: 0.34 KG

Medžiaga: Aliuminio

Batttery: 1*AA (neįtraukta)

Spalva: Sidabro, Juoda, Aukso, Vario

Pakuotė: white box Poveikis Paveikslų Paroda Tiesiog naudoti savo vaizduotę !!!

1. Kapt.lt priimti sąlyginio Deponavimo/ Banko Pervedimu/ Money Gram "/ Western Union"!

2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas po aukciono pabaigos, jei turite problemų dėl priėmimo mokėjimo, Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

1. Mes laivas Alixpress spręsti TIK. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

2. Siekiant pristatyti savo paketą greitai ir tiksliai, prašome mums paliko telefono numerį, pašto kodą, jei jums mokėti, vertinama!

3. Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas. Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. Dėkojame už jūsų supratimą.

4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

1. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis.

2. Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę. Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingų 5.

3. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Pakuotė Baltas langas
Prekės Pavadinimas Timelike
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Baterija 1*AA ( neįtraukta )
spalva balta, juoda, aukso
Modelio Numeris T4650
tipas 1 modernus dizainas
Taikoma Rodymas gyvenamasis kambarys
tipas 2 siųsti
Svoris 340g
Medžiaga Metalo
Ilgis 35mm
Derinys Multi-piece set
3 tipas didelis dekoratyvinis sieniniai laikrodžiai
Plotis 70cm
Funkcija Antikos Stilius
Stilius Modernus
laikrodis ranka H-28cm/M-35cm
Skersmuo 70cm
Sieninis Laikrodis Tipas 9 mm storio
Forma Vieno Veido
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Modelis Abstraktus
Laikrodžio Ciferblatas 10cm
Formos Diskiniai
Ekrano Tipas Adata
Motivity Tipas Kvarcas
gamintojas Kinija (Mailand)
Pakuotės Dydis 52cm x 14cm x 6cm (20.47in x 5.51in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai