Automobilio pasas Automobilio Sėdynės Apima Populiarus, 2 Priekiniai Spalvinga Universaliųjų Automobilių Interjero Aksesuarų Raštas Tinka Labiausiai automobilį "Toyota", BMW

€16.10

-35%

€24.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių sėdynės padengti, sėdynės dangtis, Interjero Priedai, Pigūs automobilių sėdynės padengti, Aukštos Kokybės sėdynės padengti, Kinija interjero aksesuarų Tiekėjų.

Automobilio pasas Automobilio Sėdynės Apima Populiarus Universalus Automobilio Salono Reikmenys, Automobilių Sėdynių užvalkalai Raštas Tinka Labiausiai automobilį "Toyota"

Savybės:

100% Brand new ir aukštos kokybės!

Lengvas Montavimas

Sumuštinis Akių Audinio

Gamintojas:Car-pass"

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda&Black blue&Coloful

Medžiaga: Sumuštinis Akių Audinio

Dydis: Priekinės Sėdynės Padengti: 52 * 54 cm

Vežimą:

Mes tik paštą produkto adresą, kurį parašyti, įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, taip pat, įsitikinkite, kad palikti savo vardą, pavardę ir kontaktinį telefono numerį.

Mokėjimo būdas:

Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO (ALIPAY).

Grąžinimas:

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokių priežasčių, tačiau, pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Pirkėjams bus atsakingas už visas siuntimo mokesčius grąžinti elementą. Jei gavote brokuotą prekę, jūs turite iki 7 dienas nuo gavimo dienos prašyti grąžinti pinigus ar mainais už vieną dabar. Jei gavote neteisingą prekės, prekės turi būti grąžintas ir nepanaudotas būklės ir turi būti ir jos originalus langelyje ir pakuotės.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą. Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti, jūsų padrąsinimo bus mūsų didžiausia motyvacija.

nustatyti gabalas 6
Mfg Serijos Numeris Universalus Automobilių Sėdynių Užvalkalai
Interjero Priedai Sėdynių Užvalkalai
Elemento Plotis 46.46inch
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
pritaikyti Taip
Prekės Pavadinimas Automobilis-pass"
Specialios Funkcijos saugokite savo sėdynę aiškiai
Medžiagos Tipas sumuštinis akių audinio
Elemento Aukštis 22.05inch
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
funda asientos automovil sumuštinis akių audinio
Automobilio Markė Universalus
Modelio Numeris zt-0048
Prekės Svoris 0.4kg
Elemento Ilgio 46.46inch
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 45cm x 30cm x 16cm (17.72in x 11.81in x 6.30in)

Panašūs produktai