G4ED G4FK G4EC VANDENS SIURBLYS FitHyundai Accent Coupe Elantra Getz Matricos Kia Rio G4ED G4FK G4EC 1.4 1.5 1.6 L4 16V 25100-26660

€23.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: siurblys, siurblys vandens, siurblys siurblio, Pigūs siurblys, Aukštos Kokybės vandens siurblys, Kinija siurblys siurblio Tiekėjų.

Automobilio variklio plačiai naudojamas išcentrinis siurblys. Pagrindinio struktūra susideda iš siurblio korpuso, sujungimo plokštelė arba skriemulys, vandens siurblio veleno ir guolių arba guoliai, vandens siurblio rotoriaus ir vandens sandarinimo prietaisas ir kitas dalis, yra pagrindinė transporto priemonės dalis. Veikimo principas variklio diskai siurblio guolio ir rotoriaus pasukti pagal skriemulys, kai aušinimo skysčio siurblys varomas rotorių suktis kartu, pagal veiksmų dėl išcentrinės jėgos buvo įmestas prie siurblio korpuso krašto, tuo pačiu metu sukuria tam tikrą spaudimą, ir tada iš kanalo ar vamzdžio nutekėjimą. Centre rotoriaus aušinimo skysčio yra išmestas ir slėgis yra sumažinamas, aušinimo skysčio rezervuaro įleidimo siurblys ir rotoriaus centro slėgio skirtumo pagal veiksmų vandens yra čiulpti į rotoriaus, suprasite, stūmokliniai cirkuliuoja aušinimo skystis. Tepalas guolių remti vandens siurblio veleną, kad būtų išvengta nuotėkio aušinimo skysčio, tepalo sukelia tepalas emulsification, bet taip pat užkirsti kelią nutekėjimo ir tepimo tepalas. Vandens siurblio sandarikliu nuotėkio prevencijos priemonės, vandens ruonių ir tarpiklis. Sandariklis sandarinimo žiedas ir veleno per trukdžių tilptų tarp rotoriaus ir guoliai, statinis sandariklis sandarinimo sėdynės stipriai paspaudžiau ant siurblio korpuso, kad norint pasiekti tikslą, aušinimo skystis, antspaudas. Siurblio korpusas per sandarinimo tarpinė yra sujungta su variklio, ir remti guolių ir kitų judančių dalių. Siurblio korpuso ir kanalizacija, įsikūręs tarp plombos ir guolių. Kai aušinimo skysčio nuotėkio vandens, gali būti atleidžiamas nuo išleidimo angos, kad būtų išvengta aušinimo skysčio į guolių ertmėje ir sunaikinimo guolių tepimas ir sukelia komponentų korozijos. Jeigu variklis vis tiek sustojo aušinimo skysčio nutekėjimas iš, rodo, jog vandens buvo sugadintas. G4ED G4FK G4EC VANDENS SIURBLYS FitHyundai Accent Coupe Elantra Getz Matricos Kia Rio G4ED G4FK G4EC 1.4 L 1.5 L 1.6 L L4 16V 25100-26660 1996-2011 m.

Prekės Pavadinimas EAPENERGY
Medžiaga Aliuminio + metalas
vandens siurblys vandens siurblys
Modelio Numeris 25100-26660
Pakuotės Dydis 25cm x 25cm x 20cm (9.84in x 9.84in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)

Panašūs produktai