150cm pločio blakstienų rankų darbo nėriniai "pasidaryk pats" drabužius suknelė audinys 4colors galima E313

€24.54

-9%

€27.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė audinys, audinio audinio, drabužių medžiaga, Pigūs audinio suknelė, Aukštos Kokybės audinio audinio, Kinijos drabužių audinio Tiekėjų.

Raudona,balta,juoda, 1.5 metro pločio,kaina už 1 metrą,gausite ištisinį gabalą, jei perkate daugiau kaip 1 metrą. Žalia:1.5 metrų pločio,kaina už 1 gabalus,gabalai yra skirstomi.

Audinio aprašymas:

Kadangi beveik mūsų audinys yra specialaus Europos ir Amerikos aukščiausios klasės makert,todėl su aukštos kokybės ir naujausios mados.Kaina drabužius, kurie pagaminti iš šios medžiagos yra labai aukštas,tačiau čia galima nusipirkti priimtiną kainą.Jums bus ne apgailestauju jį pirkti.Jūs galite padaryti drabužius, žiūrėkite paveikslėlio arba tiesiog, kad jis jums padės.

Vežimas

1,Laivybos metodas

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis,bet siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčių.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

2,Pristatymo laikas

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.

3,Importo muitų mokesčiai

Atkreipkite dėmesį, kad jūs esate atsakingas už visų papildomų muitų mokesčių ir tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Grįžta

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Jei yra kokybės problemų su elementą,mes grąžinsime jums, jei jums grąžinti prekę per 7 dienas nuo gavimo jūsų daiktus.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Aution:Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane,apšvietimas,fonas,t.t., kad spalvos nesutapimas negali būti priežastis grįžta.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikite posibive atsiliepimus ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas prolblems ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Technics Audiniai
spalva raudona,balta,juoda,tamsiai žalia
Naudoti Drabužių Medžiagos
Plotis 150cm
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 27cm x 17cm x 5cm (10.63in x 6.69in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai