5 metrų per daug Vieno Kartus Organų Pynė Juodos Ir Baltos spalvos Šifono Pynimas Nėrinių Apdaila "PASIDARYK pats" Drabužis Sijono Apačia Priedai Audinys

€8.18

-10%

€9.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: priedai audinys, nėrinių apdaila, susiėmę nėrinių apdaila, Pigūs priedai audinys, Aukštos Kokybės nėrinių apdaila, Kinija susiėmę nėrinių apdaila Tiekėjų.

Dydis: 12 cm , 17cm

Kiekis: 5 metrų per daug

Spalva: Balta, Juoda

1 kieme yra apie 0.9 metrų

Rankinis matavimo dydis, yra šiek tiek klaidų.

Pristatymas: 1) Užsakymai bus tvarkomi per 2 darbo dienas, gavus jūsų apmokėjimą .Siųsti sklypo paštu, oro paštu,Ji turi apie 15-25 dienų daugelyje šalių, bet į Braziliją, Baltarusija, Čilė, Fidžis, Italija, Meksika, Rusija, Ukraina, šalių Pietų Amerikoje reikia ilgiau dienų, gal 20-60 dienų.Klientams iš JAV, galite gauti prekes per 20 darbo dienų.Ship užsakymą express, tokių kaip DHL, "Fedex", Aramex trunka apie 4 darbo dienas! 2) Mes teikiame nemokamas greitas pristatymas per EMS (greitojo Pašto Paslauga) užsakymo suma didesnė nei USD150.00 (Rusija gaus free shipping EMS tik užsakymo suma didesnė nei USD220.00 dėl didelių siuntimo išlaidų). Apmokėjimas: 1) Visi mokėjimo yra apsaugotas sąlyginio Deponavimo, ir visą savo apmokėjimas turi būti gautas per 3 dienas. 2) Mokėjimo yra išleista tik po to, kai jūs patvirtinti pristatymas. Atsiliepimų: 1) Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu. Ačiū! 2) Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį. Susisiekite su mumis: 1) Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikti mums pranešimą dėl Kapt.lt arba rašykite mums. 2) Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite rasti, kas jums patinka čia ir susidraugauti su jumis. Dėkojame už jūsų paramą! Have a nice day!

Produkto Tipas Nėriniai
Medžiaga Grynoji Medžiaga
Apdaila Nėriniai
Modelio Numeris LA16062001
Audinio Tipas Akies
Plotis 12cm, 17cm
Funkcija Eco-Friendly,Tirpsta Vandenyje
Technics Išsiuvinėti
spalva 12cm pločio Juoda, 12cm pločio Balta, 17cm pločio Juoda, 17cm pločio Balta
Įrenginio Tipas daug (5 Matuoklis/lot)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai