DIYSECUR pirštų Atspaudų 125KHz RDA ID Kortelių Skaitytuvą, Durų Prieigos Valdymo Sistemos Rinkinys + Elektros Varžtas Užraktas

€88.92

-19%

€109.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elektriniai varžtų užraktas, varžtas užraktas, durų prieigos, Pigus elektros varžtas užraktas, Aukštos Kokybės varžtas užraktas, Kinija durų prieigos Tiekėjų.

"PASIDARYK pats" pirštų Atspaudų RDA Durų įeigos Kontrolė, Apsaugos Sistema, Pilnas Komplektas, Rinkinys

+ Elektros Varžtas Lock + Maitinimo Šaltinis + Exit Mygtuką + 5 ID Korteles +5 Raktų žiedai

Visas Rinkinys Rinkinį ! Nereikia Pirkti Kitus Priedus !!

Pirštų atspaudų ir ID carder reader " Du Viename!!

Kodėl naudoti prieigos kontrolės sistemą ?

Access control leidžia jums kontroliuoti, kas turi prieigą prie jūsų pastato. Spynos ir raktai taip pat suteikia jums galimybę apsaugoti savo pastato, bet kai raktai yra pamesta arba pavogta, nepatogumų ir išlaidų, keičia spynas ir pakartotinio išdavimo, raktai gali būti daug. Klavišai gali taip pat būti kopijuojami, sukurti dar daugiau saugumo pavojų.

Access Controller :

Šis produktas naudoja pažangiausias pirštų atspaudų atpažinimo technologija, ji taip pat turi ID kortelių skaitytuvą, kuris gali skaityti RDA 125Khz ID kortelės. tai yra idealus pasirinkimas kartus aukštus saugumo reikalavimus, tinka verslo reikalams, organizacijos, tarnybos, gamyklos, būsto rajono ir pan.

Maitinimas:

Tai AC110V--240V Maitinimo valdytojas yra transformatorius, kuris teikia tvirtą išėjimo įtampa dėl prieigos valdiklis, užrakinti, ir exit mygtuką.

Elektriniai Varžtų Lock + Durų Apkaba :

Tai Žemos Temperatūros Elektros Varžtas Lock specialios konstrukcijos, aukštos apsaugos programoms. jis yra pagamintas iš patvarios ir didelės medžiagos, kuri padarė mūsų gyvenimą daugiau saugūs. Aukščiausios stiprumo papildomų ramybę ir gerai atrodanti dizainas daro tai lock idealiai tinka beveik bet kurią praėjimo kontrolės sistemą.

125KHz RDA ID Kortelę / Pulteliais :

Tai yra 5vnt 125KHz RDA Artumo Keyfobs ir 5vnt ID korteles, jie gali dirbti su produktu, kuris yra 125Khz RFID kortelių skaitytuvą.

Exit Mygtuką :

Tai exit mygtuką plačiai naudojami durų įeigos kontrolės sistema.Kai jūs norite eiti, jums tiesiog reikia paspausti šį Exit Mygtuką, tada gali eiti:

Pasirinktinai : Su extral kaina yra 15.89 USD, jei jums reikia, nedvejodami susisiekite su mumis!

Techniniai duomenys:

Jungimo schema:

Kas:

Kryptis Nėra
Saugumo Režimas Saugia
Prekės Pavadinimas DIYSECUR
Modelio Numeris F2
spalva Sidabrinė
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 25cm x 15cm (11.81in x 9.84in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)

Panašūs produktai