Nemokamas pristatymas Cilindrų blokas, cilindrų galvutė ZENOAH benzinas pjūklą 4500 antrinėje rinkoje remontas ir pakeitimas

€24.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vadovas pav., vadovas diržas šunims, vadovas rašalinis, Pigūs vadovas pav., Aukštos Kokybės vadovas diržas šunims, Kinijos vadovas rašalinis Tiekėjų.

Produkto aprašymas Cilindrų bloko cilindrų galvutės asamblėja Komatsu benzinas grandininiai pjūklai 4500 pjūklą Cilindro paviršius yra chromuotas , "chrome" sluoksnio storio santykis rinkoje bendroji dalis, yra daug storesnis , geriau atsparumas dilimui, dangos paviršiaus įprasta cilindro tik pusvalandį, storis apie 0.02, cilindras, po 3 valandų dengimo metu, storis 0.04.

Aukštos kokybės detalės gamyklos tiesioginio pardavimo , kokybės užtikrinimo.

dydis:

4500 pamatė, 43mm skersmens cilindro pagimdė

5200 pamatė, 45mm skersmens cilindro pagimdė

5800 pamatė, 45.2 mm skersmens cilindro pagimdė

Prašome atkreipti dėmesį, kokio dydžio jums reikia, po arba prieš jums pateikiant užsakymą. Privalumai: 1)Aukštas, kietumas, geras atsparumas dilimui. Starterio dangtelis yra magnio lydinio medžiagos, lengvas, geros smūgio absorbcija. 2)Pirkti geros dalys, įsitikinkite, kad pirkti visą gamybos ar surinkimo augalų dalys, jis yra vienintelis garantuotas, mes daugiausia gamina daug poslinkis profesinės pjūklus bei žoliapjoves, ir mes kiekvienas aptiktas specializuotos įrangos priedai užtikrinti, kad mūsų bendrą stabilumą. Produktai pasižymi: nuotrauka gali pasakyti daugiau nei mes pasakė tai, ką matote, yra tai, ką jūs gausite, kad Nieko Daugiau, arba Nieko mažiau

Perskaičiau šią Prieš jį Perkate:

Pristatymas

Dalis bus pristatymas: 1. Pagal Ekonomikos Paštu, Oro Paštu( Nemokamas pristatymas svoris užsakymo mažesnis nei 2,00 kg) : 7~15 dienų, JAV , 18-35 darbo dienų, JK,VOKIETIJA,PRANCŪZIJA,CANDA,AUSTRALIJA,NAUJOJI ZELANDIJA. Prašome prašome atkreipti dėmesį, tai prieš jus, kad, po oro Mail yra lėtas,būkite kantrūs su juo po pateikimo jūsų užsakymus,pirkti tai tik tada, jei jūs galite sutikti su mūsų šio pristatymo terminas ,ačiū už jūsų malonų bendradarbiavimą . 2. Tarptautinių express( galima exta mokestį )

Jei jums reikia greitas ir patikimas pristatymas būdu, Mes paramos siunta per EMS,DHL ar UPS ,jums gali kainuoti šiek tiek daugiau , mes galime jums pasiūlyti net iki 60%~80% nuolaida pašto , prieš kurį norite mums išsiųstas DHL,prašome patikrinti, jei jūsų adresas yra nuotolinio srityje SU SAVO LOACAL DHL . jei jūsų adresas yra atokiose vietovėse mes galime ne sended prekės DHL,bet mes galime naudoti kitas Vežėjas,jūs galite ją gavo per 4-6days.

Priimtina Mokėjimo būdus: "mes mielai sutikti, sąlyginio Deponavimo ir "Western Union". Apmokėjimas turi būti gautas per 3 dienas po pirkimo. Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Tarptautinės Pirkėjas prašome būti pažymėta:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių .Šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas. Jei Užsakymą paspaudę/zniszcz/grąžinti prekes dėl to, kad pirkėjas nenori mokėti už importo duy mokesčius, jie mokėjimas nebus grąžinta, ir tai, kas yra daugiau, pirkėjas bus užblokuoti į juodąjį sąrašą, kad Kapt.lt. Prašome Patikrinti, su savo muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo. Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto . Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti. Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Atitikimo ZENOAH pjūklą 4500
Funkcija 2-Taktų,Neslystantis,Priverstinio Oro Aušinimo,Vieno Cilindro,Kiti
Maitinimo Tipas Benzinas / Dujos
sertifikavimo CE
Punktas variklio galva
Tipas Long Reach Grandininiai Pjūklai
Modelio Numeris ST-CS455258CA
Pakuotės Svoris 0.95kg (2.09lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai