Natūralus didelių žvaigždžių, gimę mažo agato akmuo agatas kristalų gausybės ragas dovana Kristalų Urvas Pora

€23.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: star star, star pobūdis, star mažas, Pigūs star star, Aukštos Kokybės star pobūdis, China star smulkių Tiekėjų.

Patarimai, kaip: Nuotraukų MŪSŲ 100% natūra fotografavimo, tačiau, atsižvelgiant į poveikį fotografavimo šviesos, ten bus šiek tiek spalvų, be to, spalvotas ekranas, dėl skirtingų monitorių bus kitoks, visiškai nepriimtinas spalva pro-prašome atidžiai šūvio, yra! Spalva nėra kokybės problema Oh!

Kitos Kūdikių Dydis už asmens rankinis matavimas, matavimo metodus, nes kiekvienas asmuo bus apie 2-5 mm klaida! Dydis klaidos nepriklauso kokybės problemų Oh!

Parduotuvėje kiekvieną dieną naujas, prašome žymę mums! ** ** Mineralinis Wanbao

Mineralinės pavadinimas: Agatas Kristalų Urvas

Kilmės Šalis: Brazilija

Labai svarbu: Atkreipkite dėmesį, kad dydis, galite imtis valdovo, pagal savo gestus Kazachstano. Makro fotografavimo objektas bus atrodo didesnis, nei pati!

aprašymas:

Mes neseniai pridėta į mūsų poros krištolo, agato gausybės ragas, ši kaina yra kaina vienos poros, kaip rinkti ir "PASIDARYK pats" draugų nepraleiskite šios gerumo gimsta galvos yo!

Agatas gausybės ragas suvaržytas turtingas, galingas magiška energija, yra Dievo Turtų lobiai. Pasak legendos, gausybės ragas leisti turtus būti dauginamas dvigubai didesnis greitis didėja, turtingų žmonių, naudojamas kaip vieta lobis ir Pasisekė Najib talismanas. Agatas gausybės ragas visada buvo labai populiarus feng shui šventų dalykų, pasaulyje nėra visiškai identiški, gausybės ragas, kiekvienas gabalas yra unikalus, visiems rinkos nebespausdinamais! Kai jis atsidaro, tai chi, statyti dujų, kai jis yra padengtas inkubavimo, stiprinimas.

Natūralus agatas, sumažinti tik labai maža tikimybė atsirasti Kristalų Urvas, nurodant savo brangų!

Kiekvienas yra unikalus natūralus mineralinis formos ir modelio, Taobao tik viena kulka kiekvienam atliekama individualiai, ir leidžia jums pasirinkti, kad pasitenkinimą, su prekėmis. Prašome pasirinkti atitinkamą skaičių lengvai pristatymo.

ps: Tai gausybės ragas yra būdingas kompaktiškas, ilgai viduje kristalų labai flash, parduotuvė baby oh. Draugiškas priminimas, dydis yra mini versija, o ne dydžio papuošalų. Prašome kreiptis į dydį, mes suteikiame, gestų žemyn su liniuote, tai yra daugiau intuityvus. Arba tiesiogiai kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo mm, pasakyk jai tai, ką norite daryti panaudoti, tai suteiks jums reikėtų rekomenduoti oh. Ačiū pro! :)

Neseniai dėmesingas tėvų paklausė mūsų, ką šiek tiek vietoje viduje Kristalų Urvas yra pilka ir juoda? Tai simbiotinius kartu ir krištolo stibnite simbiotinius mineralinių retą pavyzdį, kurį stebėti įvairių susijusių mineralų, gali atskirti skirtingos kilmės ir augimo aplinkos ore. Taip pat galite įrodyti, kad mūsų kūdikis yra fizinis Oi, netikras mineralinių paprastai yra gana paprasta, yra mažai simbiotinius kristalai.

*** Visi fotografuojama natūra, prašome būti tikri, pirkimas; ***

Reikia nusipirkti bazės pro, spauskite šią nuorodą, norėdami pirkti: http: //item.taobao.com/item.htm spm = a1z10.3.w4002-8449292429.44.ukz9ps & id = 37809236637?

Keista, naujas Keista
Kainos intervalas 25-29.99 juanių
Ar vietoje vietoje
Mozaikos medžiagos Neaptaisyti
Medžiaga Natūralių kristalų / pusbrangiai akmenys.
Krištolo ir pusbrangiai akmenys Categor Crystal rūda / geode / gausybės ragas
Spalva Klasifikacija zjd01 zjd02 jdp03 zjd04 zjd05 zjd06 jdp07 zjd08 zjd09 jdp10 zjd11 zjd2
Prabos Nauja
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 4cm x 4cm x 3cm (1.57in x 1.57in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)

Panašūs produktai