7 Colių Monitorius, įrašymo Video Domofonas Durų Telefonu Skambinti 8 GB Vaizdo įrašymas Sistema 900TVL HD Kamera RFID Kortelės slaptažodį atrakinti

€147.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: slaptažodį atrakinti, duris telefono, vaizdo domofonas duris telefono, Pigūs slaptažodį atrakinti, Aukštos Kokybės durų telefono, Kinija vaizdo domofonas durų Tiekėjų telefono.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, pasirinkti, daugiau, produktai:

Vaizdo Duris Telefono komplekte yra Pateikiamas Su 8G SD Kortelė (3000pic su SD Kortelės). Didžiausia Parama 32 G SD Kortelę. Įrašykite Visiškai Automatinis Dangtelio Failą. SD Kortelėje Vaizdo Failą Į Kompiuterį Tiesiai į Atsarginę kopiją.

Kuri turi didelį ekraną ir suteikia gražią viziją ir saugus jausmas labai paprastas diegimas ir naudojimas. Ji priima pažangias technologijas ir naujausius kompiuterių lustai, kurie labai pagerina stabilumą ir ilgaamžiškumą sistemos. Dėl paraiškų, ji gali būti plačiai naudojami apartamentai, vilos, viešbučiai ir biurai ir pan. Didelis spalvotas ekranas leis jums pamatyti, kas yra už durų. Tai geras pasirinkimas jūsų namų saugumo ir domofonas.

Ši sistema gali būti naudojamos ir apartamentai,vilos,viešbučiai ir biurai ir pan. Geriau pasinaudoti prieš funkcijų prašome atidžiai perskaityti mūsų nurodymai, kaip teisingai įrengti ir eksploatuoti. Informacija: Tai durys telefonas, kuris gali parodyti jums tai, kas vyksta už durų aiškiai 7 colių spalvotas ekranas, kurio Garsumo, šviesumo ir chroma gali būti pakoreguoti, kad atitiktų jūsų poreikius. Ji gali veikti kaip monitorius, Paspauskite mygtuką Reagavimo/Stebėti, ekranas parodys jums nuotrauka už durų, todėl jums kown išorinio pasaulio, lankantis namuose.

Pastaba: Mes teikiame 4-core arba 5-core arba 6-kabeliai.(žr. pakuotės turinys.) Kabeliai yra labai lengva rasti vietos rinkos, kaip jie yra tarptautinis standartas. Siūlome patikrinti duris telefono komplekte su mūsų originalus kabelis prieš montuojant, ir atstumas tarp vienetus neturėtų būti per arti(3 metrų atstumas gali būti GERAI), o bandymai, ar tai bus sukelti triukšmo garso. Bendras ilgis ryšio kabeliai gali būti NE didesnė kaip 100 metrų. Jei jūsų kabelis yra per ilgas ir NĖRA pakankamai storas,Ne grynas varis, ji sukels daug problemų, patikrinkite, ar laidai reikalavimas. 0.2mm2 0.5mm2 1.0mm2 Patalpų lauko max atstumas 30m 50m 100m Uždarose patalpose max atstumas 20m 50m 100m Lauko Elektros užraktas max atstumas 2m 3m

5m

Komplektą sudaro: 1x 7 colių Patalpų Stebėti 1x lauko vienetas, 1x 15m 6 gyslų kabelis 2x maitinimo 1x 1x instrukcija varžtai 1x Montavimo plokštė 1x atrakinimo laidus 2x 6 branduolių terminalo vielos 5x ID kortelės 1x nuotolinio valdymo pultas

Dėmesio: jei jums reikia pirkti Prieigos kontrolės sistemas, darbui su vaizdo durų telefonus kartu, pavyzdžiui, (Įėjimas apsaugos sistemos/Belaidis nuotolinio valdymo/Durų išeiti/Prieigos kontrolės maitinimo/ ID Keyfobs ir kitų vaizdo duris telefono dalys), Prašome siųsti laišką į mane.

Pirkėjai-Atkreipkite Dėmesį:

1. Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 2. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Įėjimo Zona Nėra
Žiūrėjimo Kampas (°) 92
Ryšio Sąsajos Laidiniu
Prekės Pavadinimas AMOCAM
Ekrano Dydis(coliai) 7
Rezoliucija 900TVL
Prisijungimo Būdas Laidiniu
Funkcija Elektros užrakto kontrolė
Taikomos Šeimos/grindys/vilos/butai
Darbo rungtynės 1 patalpų monitoriai + 1 lauko kamera
asmens tapatybės kortelė RDA
Naktinis matymas Paramos infrared naktinio matymo
Samrt Namų Sąsaja Taip
Modelio Numeris 701FCID11
Rinkinio Sąrankos Vienas prie vieno doorphone video
Įrengimas Tvirtinimas Prie Sienos
Maitinimo Šaltinis ES/JAV/AU/UK Plug Neprivaloma
IP Kameros Sąsaja No
atmintis 8GB SD
Prieigos Kontrolė Indukcinis Kortelės
Atsakyti Režimas "Hands-free
Modelis 1V1
Technologijos Skaitmeninis
Ekrano Tipas spalva
Fotoaparatas spalva
Tipas 7 Colių Monitorius, Vaizdo Duris Telefono
Vaizdo kameros Jutiklio tipas CMOS
Jutiklio Dydis(Coliai) 1/3
galia DC12V-15V
Atsparus vandeniui Taip
Skambinti Taip
Ryšiai Laidiniu
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 29cm x 20cm x 13cm (11.42in x 7.87in x 5.12in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)

Panašūs produktai