Klasikinio perkeltine tapybos drobės plakato nuotrauką dekoro meno portretas spausdinti Jan Thomas Margarita Teresa į teatro kostiumų

€24.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Paveikslas, Tapyba, drobė plakatas, tapybos drobės, Pigūs paveikslas, tapyba, Aukštos Kokybės drobė plakatas, Kinijos tapybos drobės Tiekėjų.

1. Rasti iliustracijų ir sienų papuošimai, kurie atspindi jūsų asmenybę ir nepakartojamą jausmą, skonį, gali būti sunku, tačiau mes jums padėsime čia. Ką mes galime pasiūlyti,

a) Daug pasirinkimų, su geriausios kokybės tapybos ir atgaminimo kopijos.

b) Swift paslaugos, įskaitant projektavimo, ir tvirtas pakuotės. Nemokamas pristatymas, Nemokamas grįžta.

c) už Prieinamą kainą dizainas. Kaina-iki 20 proc. mažesnis nei pasaulio konkurentai

2. Mūsų talentingi menininkai sukūrė dešimtis tūkstančių paveikslų arba kopijas meno mėgėjams visame pasaulyje, taip pat klientai viešbučių tinklai, interjero dizaino įmonių per pastaruosius 10 metų. Jei jūs ieškote nuostabų meno kūrinį, arba, jei jūs ieškote pasukite nuotrauką į originalaus dažymo, Imagich yra jūsų 1 st pasirinkimas.

3. Mes tik parduoda aukščiausios kokybės atgaminimo kopijos su dauguma tikslios spalvos ir tvarkingas apdailos. Drobės pasirodo nuo sienos su turtingą tekstūrą, spalvą ir detales, o trunka ilgiau, nei popieriaus. Originalus rašalas užtikrina geriausią poveikį, originalus dažymas, daugiau ryškus ir aplinkai palankiausias.

4. Jis yra parduodamas, kaip galima išspausdinti tik. Sienos iš 2 centimetrų yra rezervuota kiekvienoje pusėje drobės. Galite pritvirtinti prie bet kokių rėmų jums patinka. Jei jums reikia platesnio sienos savarankiškai ištempti arba kitiems tikslams, prašome palikti mums pranešimą. Tapyba core bus suformuoti ir išsiųsti į kietajame Vamzdelio.

1. Pristatymo Sąlygos: Mes siūlome, AVS ir kitų tarptautinių ekspeditorių paslaugos, kol jūsų sutartis bylinėjimosi išlaidų. Mes galime laivas woroldwide per CPAM nemokamai, Mes taip pat rekomenduojame jums mokėti papildomų išlaidų, pvz., per "FedEx", DHL, TNT, taip, kad jūs galite gauti per 10 darbo dienų. Standartinė pristatymo laikas nuoroda:

Pietryčių Azija: 10-15 dienų

Vakarų Azijoje ir Šiaurės Azijoje: 15-25 dienų

Artimuosiuose Rytuose: 15-25 dienų

JAV: 10-20 dienų

UK/AS: 15-25 dienų

Kanada: 20-25 dienų

Belgija /Prancūzija/Vokietija/Švedija): 20-30 dienų

Rusija: 25-45 dienas

Likusioje Europoje: 25-35 dienas

Centrinė ir Pietų Amerika: 25-40 dienų

Afrika: 30-45 dienos

2. Dėmesio:

a) Nemokamai grįžta per 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos. Bet prašome būti atsakingas už laivybos mokesčiai grįžti.

b) galimi nedideli spalvų skirtumas tarp tikrasis tapybos ir vaizdą į monitorių, dėl ekrano nustatymų ir kitų poveikių. Būkite atsargūs prieš siūlymą.

Medžiaga Drobė
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Formos stačiakampis
Tipas Spausdinti
Stilius Europa
Rėmas No
Rėmelio režimu Neįrėminti
Modelio Numeris NPG-021
Dydis (Coliai) 20X28, 28X40
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
originalus No
Dalykai Paveikslas, Tapyba
Technics Purškiamojo Dažymo
Paramos Bazės Drobė
Forma Vieną
spalva Spausdinti tik
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)
Pakuotės Dydis 90cm x 6cm x 6cm (35.43in x 2.36in x 2.36in)

Panašūs produktai