Missord 2018 Sexy Diržas Off Peties Gilia V Backless Nereguliarus Pusės Split Moteriška Suknelė Elegantiškas Clubwear Šalis Suknelė FT8854-1

€15.42

-40%

€25.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: padalinta suknelė, suknelės moteris, Šalis suknelės, Pigūs padalinta suknelė, Aukštos Kokybės moterų suknelės, China šalis suknelės Tiekėjų.

Rankinis matavimas. 3CM klaidų, per. Yra normalu. vienas dydis:krūtinė 80-100 liemuo 60-80 klubų 84-104

1.Mano pirkimo apsauga laiko bus daugiau,ką aš galiu padaryti?

jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga,prašome palikti pranešimą.mes galime jums padėti jį pratęsti ,siekiant apsaugoti jūsų užsakymą . 2.Kaip sekti siuntinių ir žinoti, kur yra dabar?

galite kopijuoti savo sekimo numerį įdėti į šį saitą track:www.17track.net/en 3.Mano, kad, kaip išvengti sumokėti muito mokesčių. nemokamas pristatymas mes paprastai paskelbti apie 6-8usd vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių.tačiau kartais dėl įvairių politikos skirtingose šalyse,ji turi būti sumokėta pirkėjo.Ir express pristatymas ,jums reikia palikti pranešimą papasakoti mums, kiek vertės paskelbti sąskaitą pateikdami užsakymą. 1.Kaip man žinoti, kuris dydžiu užsakyti? if you dont žinoti, kurios dydis tinka patys,prašome susisiekti su mumis.praneškite mums jūsų biustas juosmens ir klubų informacijos galime patarimus, dydį, jūs 2.Ar jums tai lašas laivybos ir didmeninės? Taip,lašas kad jūs tiesiog įdėti savo klientų adresą, kai užsakymo pateikimo ir atkreipkite dėmesį, tai yra lašas kad mes galime sekti jį, ir dont palikti bet apie mūsų prekės ženklo informacijos į sklypą.Didmeninė ,mes siūlome nuolaida ir nemokamas express pristatymas . 3.gal galite man atsiųsti prekės nuotraukas be logotipo? Žinoma, Mes galime jums atsiųsti prekės nuotraukas be logotipo, jei norite.jūs galite susisiekti su mumis.

Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas PRALEISTI SKIRTUMAS
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Apdaila Nėra
Stilius Sexy & Klubas
Modelio Numeris FT8854-1
Siluetas Apvalkalas
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Dydis One Size
Iškirpte V-Kaklo
Medžiaga Poliesteris
Talėja Natūralus
Lytis Moteris
Rankovės Stilius Spageti Dirželis
Sezonas Vasaros
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 11cm x 11cm (7.87in x 4.33in x 4.33in)

Panašūs produktai