Apatinės Kelnės Moterims Butt Lift Trinkelės, Besiūlės Kelnaitės Aukštu Juosmeniu Moteriški Apatiniai, Moteriškas Apatinis Trikotažas, Culotte Seksualus Netikrą Gausiai Bottocks Juoda

€10.13

-5%

€10.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: besiūlės kelnaitės aukštu juosmeniu., besiūlės kelnaitės, moterų apatiniai, Pigūs besiūlės kelnaitės aukštu juosmeniu., Aukštos Kokybės besiūlės kelnaitės, Kinijos moterų apatinius Tiekėjų.

Skaityti Prieš Apsipirkimo 1.Spalva: Dėl apribojimų, stebėti,fono,apšvietimo skirtumų, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų. 2.Dydis: Dauguma straipsnių ateiti su AZIJA dydis. Ji gali būti mažesnė, nei MUMS/EURO dydis . Prašome pažvelgti į išsamią matavimo dydžio diagramos, o ne pasirinkti iš S/M/L tik.Mes nekalti dėl savo klaidą. Dydis gali skirtis maždaug ±1 colio dėl skirtingų matavimo metodų, kad nėra kokybės problema. (1 cm=0.39 colių;1 colis=2,54 cm) 3.Kainos ir kokybės: Jei vieną kainą 9.9$, galime pažadėti prekių, kurių vertė-daugiau nei 19.99$,bet negali pažadėti tai 99,99$.Jei kas nors, kas moka 9.99$, bet noriu 99.99 kokybės.Mes negalime padaryti. 4.Pristatymas: Jei jūs donot gauti jūsų prekės ilgą laiką,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes išplėsti gauti laiko jums. Dėkojame už jūsų supratimą! Mėgaukitės sau mano parduotuvėje! O(∩_∩)O~

Skatinimas: Pirkti 2 vnt. ar daugiau, kiekviename kompiuteryje, gausite 3% nuolaida. Visiškai gaunate 6% nuolaida ! Kainų sistema bus tai padaryti !!!

Prekės: moterims netikrą užpakalis kelnaitės (daug realių nuotraukų, žr. žemiau) Spalva: juodas,odos Dydis: dydis gali būti maža. galite pasirinkti didesnio dydžio.

Dauguma elementus mažiau nei 2 kg bus sended Kinija Po Oro paštu.Jis yra ekonomiškas todėl greitis nėra labai greitas.Dėl skirtumo muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Sunku pristatymo laikas, garantijų dėl visų tarptautinių vežimų. Jei jūs donot gauti jūsų prekės ilgą laiką,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes išplėsti gauti laiko jums. Jei norite, kad prekės, skubiai,galime siųsti jį EMS arba UPS,DHL ir kt.Bet jūs turite plius kai kurių krovinių.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei norite pakeisti EMS,DHL ir kt. 1.Kinija Paštu Oro Mail:Nemokamas pristatymas,bet šiek tiek ilgiau laiko,jums reikia turėti pakankamai kantrybės, laukia produktus. 2.EMS arba DHL:greičiau,bet brangiau.

Jei esate nepatenkintas prekės, kai jį gauti.Susisiekite su mumis ir grąžinti ją per 4 dienas,ir jums turėtų mokėti grąžinimo laivybos kaina.Grįžti produkto turėtų būti originalioje sąlygas.Prieš grąžinant prekes,patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės,prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus,mes grąžinsime.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,nes mes manome, kad visos problemos bus išspręstos po aktyvus bendradarbiavimas ir geri bendravimo.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Ačiū!

Kyla Tipas mažaaukščių
Kelnaičių Tipas Apatinės kelnės
Dydis M, L, XL
Elemento Tipas Kelnaitės
Apdaila Nėra
Modelio Numeris moteriškos kelnaitės
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Nailonas,Medvilnė,Poliesteris
Lytis Moteris
Medžiagos Sudėtis Pranešk apie netikrą užpakalis kelnaitės
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 5cm x 6cm x 20cm (1.97in x 2.36in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai