BGA Perdarymas Stotis Karšto Oro 4500W LY R5860C Reballing Stoties 3 Kaitinimo Zonos CCD kamerų Sistema

€1 308.00

-28%

€1 821.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sistema, sistemos fotoaparatas, Pigūs sistema, Aukštos Kokybės vaizdo kameros sistema.

BGA Perdarymas Stotis Karšto Oro 4500W LY R5860C Reballing Stoties 3 Kaitinimo Zonos CCD kamerų Sistema

(RE:LY R5860 yra be CCD Kamera Versija Pasirinktinai)

Pagrindinis bruožas-1.Priimti linijiniai skaidrę, kuri daro X, Y, Z ašių visi gali padaryti, micro pakeisti, ar greito nustatymo, su didelio tikslumo, lengva operacija. 2.Didelės raiškos jutiklinis ekranas (Taivanas) , PCL kontrolės, galite įrašyti kelis grupių aplinka, apsauga slaptažodžiu ir pakeisti funkcija, įrengtas trumpąją temperatūros kreivės analizės funkcija; 3.Yra 3 nepriklausoma šildymo srityse. 1-asis ir 2-asis karšto oro šildytuvai, 3 IR pašildymui. 4.Siūlome visų rūšių karšto oro antgalis, jį galima pasukti 360°kampu;Su magnetu, lengva įdiegti ir keisti, pritaikyti yra; 5.K tipo termopora (uždaro kontūro), šildymas, nepriklausomai, temperatūros tikslumas ± 3degree. 6.V-groove PCB parama gali būti koreguojama bet kuria kryptimi su išorės universalaus laikiklio, tinka visų rūšių BGA remontas. 7.galingas radialinis ventiliatorius greitai atvėsti PCB lenta, siekiant pagerinti efektyvumą; taip Pat built-in dulkių siurblys ir išorės dulkių siurbimo pen, pasiimti žetonus greitai. 8.Po apdailos desoldering & litavimo, nerimą kelia ir nerimą iš anksto. 9.CE sertifikatas, su avarinio stabdymo ir Automatinis maitinimo išjungimas apsauga prietaiso, kai neįprastas atsitikimas įvyksta;su dvigubu perkaitimo apsauga kontrolės. Specifikacijos

Galia

4800W

Top šildytuvas

Karšto oro 800W

Apačioje šildytuvas

Karšto oro 1200W, Centrinis 2700W

Maitinimo šaltinis

AC220V±10% 50/60Hz

Matmenys

64x71x60cm

Nustatymo

V-groove, PCB parama gali būti koreguojama bet kuria kryptimi su išorės

universalus rungtynių

Temperatūros kontrolės

K jutiklis, uždaro ciklo kontrolė

Temperatūros tikslumas

±2°C

PCB dydis

Max 500x400mm, Min 22x22mm

BGA lustas

2*2-80*80mm

Mažiausi tarpai lustas

0,15 mm

Išorės Temperatūros Jutiklis

1(pasirinktinai)

Neto svoris

40kg

Prekės nuotraukas Apie Laivybos: (Pardavėjo pristatymas metodas) reiškia siųsti mašina vietos jūrų uosto jūra , sąlygos yra PLG. prašome įsitikinkite, kad galite aiškiai muitinės . A. Importo muitais,mokesčiais ir savo vietos mokestis nėra įskaičiuotas į kainą, arba laivybos mokestis .Šie mokesčiai yra pirkėjo responsibity.Pls įsitikinkite, kad galite aiškiai muitinės prieš tai, kad jei negali aišku, muitinės prieš terminą, savo Papročius bus distroy prekes,turite padengti visas išlaidas, kurį sukelia Muitinės dealy. B. Jei norite siųsti per kurjerius, kaip DHL, UPS, Fedex ar AVS, pls teikti mums savo miesto pavadinimą, pašto kodą, todėl mes galime patikrinti, ar atvykstate, jei atokiose vietovėse, ir kiek jie kainuoja. C. Jei Ukraina klientams pasirinkti ( pardavėjo pristatymas metodas). Nereikia mokėti mokesčių ir PVM. Rusijos Muitų tarnyba (Rusija tik Klientams ! ) A. Teikiančios skirta logistikos paslaugas ;Iš Kinijos - Maskva - į Savo miesto valdžios .

B. Įskaitant mokesčių ir šalinimo paslaugos ; Nr. svorio riba; reikia apie 25-30 dienų.Nuotolinio plotas 60 dienų. C. Pristatyti savo vietos mieste , o ne prie namų ,reikia eiti į logistikos centrą ir gauti sklypą .

Apmokėjimas:

Mokėjimo sąlyginio Deponavimo ir Alipay Kapt.lt svetainėje, 100% saugus apmokėjimas čia.

jums mokėjimo Kapt.lt bendrovė, ir, kai jūs gaunate produktą, jie gali išleisti pinigų, kad parduotuvės savininkas.

Garantija ir Grąžinimo: 1)Prašome atidžiai patikrinti visus elementus, iš karto, kai u jį pasirašyti. Jei yra akivaizdžių freigh žalą.

Nepasirašė krovinių įstatymo projektą, išskyrus atvejus, kai žala yra pažymėti krovinių sąskaitą.Klientas turi teisę atmesti siuntos pristatymo metu.

Jei prekė yra su trūkumais, kai prisijungsite ir atidarykite paketas, prašome pranešti mums per 48hours su nuotraukomis sugedusį elementą. Mes dirbame su klientais, siekiant išspręsti bet kokią problemą.

mes padėsime u nagrinėti bylą per 2 dienas ir suteikti jums patenkinti sprendimas . 2) Produktai TURI BŪTI grąžinta per septynias (7) dienas, ar grįžus bus nemokama,

Visus grąžina turi būti krovinių išankstinio mokėjimo Siuntėjas arba vežėjas.

Visus grąžina turi būti vežamos atgal į bendrovės sandėlį į ORIGINALIĄ PAKUOTĘ .

Naujos prekės ar Pataisytus elementus bus išsiųstas jums po to, kai mes gauti pakeisti .

Grąžinamoji išmoka bus suteikta po to, kai mes gauti grįžo daiktai originalioje pakuotėje.

Įtampa AC220V+-10% 50/60Hz
Top šildytuvas Karšto oro 800W
temperatūros KONTROLĖS K jutiklis, uždaro ciklo kontrolė
Modelio Numeris LY R5860C
galia 4800W
PCB dydis Max 500x400mm, Min 22x22mm
3 funkcija Trys nepriklausomi šildymo
funkcija 1 hd jutiklinis ekranas
bga lustas 2*2-80*80mm
Prekės Pavadinimas LY
apačioje šildytuvas Karšto oro 1200W, Centrinis 2700W
2 funkcija Dulkių pen
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 83.0kg (182.98lb.)

Panašūs produktai