Didmeninė kilnus turas opal sidabro kablys auskarai "vintage" stiliaus Duona Auskarai

€8.54

-24%

€11.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lašas Auskarai, Pigūs lašas auskarai, Didmeninė kilnus turas opal sidabro kablys auskarai "vintage" stiliaus Duona Auskarai.

labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 1-7 darbo dienas, po mokėjimo išvalytas oro paštu su sekimo numeriu. -MUMS, pirkėjams-dauguma laiko, jums bus gauti jūsų užsakymą per 7-15 darbo dienų po to, kai mes perkelti paketą į Kiniją Paštu. ji bus pristatomos per USPS, kai jis atvyksta į JAV. mes negalime garantuoti, kad pristatymo laikotarpis jeigu post office yra bet kokių netikėtų vėluoti dėl atostogų, oras, ar kitos sąlygos. -Ne MŪSŲ pirkėjai-Daugiausia kartų jums bus gauti jūsų užsakymą per 10-25 darbo dienas po to, kai mes perkelti paketą į Kiniją Paštu. mes negalime garantuoti, kad pristatymo laikotarpis jeigu post office yra bet kokių netikėtų vėluoti dėl atostogų, oras, muitinės ar kitos sąlygos. kai kuriose šalyse, tokiose kaip Rusija, brazilija, ar kai kurios Europos šalys gali užtrukti iki 30-45 dienas ar daugiau, pristatymas. mums bus malonu priimti grąžinimo/keitimo visus elementus, kurie yra pirkti iš mūsų parduotuvės. šie kriterijai turi būti įvykdyti prieš siunčiate prekę (s), atgal į mus: -prekės (- ių) turi būti naujas ir originalus, kad gavote. -dėžutės žymės turi būti grąžintas su jūsų prekės (- ių). -laivybos mokestis yra negrąžinamas. (Naujas, laivybos mokestis bus taikomas daiktų, kuriais keičiamasi) -prašome kreiptis į mus dėl RMA procesą. labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 1-7 darbo dienas, po mokėjimo išvalytas oro paštu su sekimo numeriu. -MUMS, pirkėjams-dauguma laiko, jums bus gauti jūsų užsakymą per 7-15 darbo dienų po to, kai mes perkelti paketą į Kiniją Paštu. ji bus pristatomos per USPS, kai jis atvyksta į JAV. mes negalime garantuoti, kad pristatymo laikotarpis jeigu post office yra bet kokių netikėtų vėluoti dėl atostogų, oras, ar kitos sąlygos. -Ne MŪSŲ pirkėjai-Daugiausia kartų jums bus gauti jūsų užsakymą per 10-25 darbo dienas po to, kai mes perkelti paketą į Kiniją Paštu. mes negalime garantuoti, kad pristatymo laikotarpis jeigu post office yra bet kokių netikėtų vėluoti dėl atostogų, oras, muitinės ar kitos sąlygos. kai kuriose šalyse, tokiose kaip Rusija, brazilija, ar kai kurios Europos šalys gali užtrukti iki 30-45 dienas ar daugiau, pristatymas. mums bus malonu priimti grąžinimo/keitimo visus elementus, kurie yra pirkti iš mūsų parduotuvės. šie kriterijai turi būti įvykdyti prieš siunčiate prekę (s), atgal į mus: -prekės (- ių) turi būti naujas ir originalus, kad gavote. -dėžutės žymės turi būti grąžintas su jūsų prekės (- ių). -laivybos mokestis yra negrąžinamas. (Naujas, laivybos mokestis bus taikomas daiktų, kuriais keičiamasi) -prašome kreiptis į mus dėl RMA procesą. mes esame pasiryžę jums pateikti Geriausių Klientų Aptarnavimo ir Kokybiškų Produktų. perkant mūsų gaminį, pirkėjas sutinka, kad susisiekti su mumis neigiama patirtis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, kad suteikia mums galimybę išspręsti problemą. prašome palikite mums keturi "5 Star" Teigiamų Atsiliepimų, jei esate patenkinti savo elementą, kai gavo. mums bus malonu padaryti tą patį už jus. Pakavimo informacija

Shippment:

Mes atsiųsime atlikti užsakymą per 1-2 darbo dienas po to, patvirtinantį apmokėjimą.

Mes laivas visame pasaulyje per Kinijos pašto ar tarptautinio oro paštu.

1: JAV: Paprastai pristatymo laikas yra apie 15-20 darbo dienų.;

2: Jungtinė Karalystė. Kanada. Australija: Paprastai pristatymo laikas yra apie 25-35 darbo dienų, Kartais gali vėluoti savaitę.

3: Kita, šalis: Paprastai pristatymo laikas yra apie 30-40 darbo dienų. Kartais gali vėluoti vieną savaitę. Net kartais užtrukti iki 35-45 dienų(Toliau Šalį). Nes Kartais veiksnių, nepriklausančių nuo mūsų valios, pvz., nepalankios oro pavyzdžiui, audros, sniegas gali paveikti pristatymo laiką.

Mes taip pat siūlome greitas pristatymas metodas:

Jei jums reikia Paspartinti siunta, pvz.: DHL, ar AVS metus papildomai reikia sumokėti mokestį, kuris paprastai trunka beveik 5-8 darbo dienų, saugiai atvykti . Jūs turite kainos pasiūlymo pirmas, bet ne mokėti, tada susisiekite su mumis siųsti faktūrą su express Pristatymas metodas jums. pirkėjas turi susisiekti su mumis pirmą kartą.

Apie Išspręsti problemą:

jei jums nereikia gauti savo elementą, ilgai laiko(Apie 40-45 dienų vėliau). Prašome pirma turi praneškite mums. Galime būti tikri, kad 100% pinigų grąžinimo aukso laisvai keistis arba prekės išsiųsti. taigi jums nereikia baigti ginčą.

Palankių atsiliepimų reitingas:

Jei elementą, kuris buvo pažeistas auksas prarastas dėl shiping būdu. Prašome don ' t Neramu ir piktas, būtinai kreipkitės mes pirmą kartą. Mes labai nori priimti viską. ir aš darysiu viską, kad padėti jums išspręsti problemą komunikacijos. Taigi, tik draugiškas bendravimas,tai išsprendė problemą geras būdas. tačiau kai kurie pirkėjai iki išspręsti problemą, pirmiausia į mūsų sąskaitą palikti neutralus ir neigiamas grįžtamasis ryšys (toks elgesys nėra sveikintinas)

Kai jūs gaunate savo daiktus, prašome

Lytis Moteris
Modelio Numeris nauji auskarai
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Metalų Tipas Nėra
Elemento Tipas Auskarai
Formos\modelis Round
Stilius Madinga
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 13cm x 10cm (5.91in x 5.12in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai