100 ml Mini Su Balta/Ruda/Aiškus Trijų Rūšių Spalvų Plastikinių Butelių Tuščių Kosmetika Bakas Pažymėjo Burną Viršutinio Dangtelio

€47.87

-5%

€50.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 100 ML, plastiko konteineris 100 ml, plastikiniai mini konteineriai, Pigūs 100 ml, Aukštos Kokybės plastikinį dėklą 100 ml, Kinija plastikiniai mini konteineriai Tiekėjų.

100 ml Mini Su Balta/Ruda/Aiškus Trijų Rūšių Spalvų Plastikinių Butelių Tuščių Kosmetika Bakas Pažymėjo Burną Viršutinio Dangtelio

Talpa:100ml

Dydis: 126X48MM

Medžiaga:PET+PP

Spalva: Balta/Ruda/Skaidrus butelis su baltos spalvos dangtelis / juodas dangtelis

Pristatymas

* Bendrieji, We will ship užsakymą per 2 darbo dienas nuo gavimo jūsų išvalytas mokėjimą, pristatymo atsitiktų, kaip mūsų laikymo keičiasi kas akimirką, jei jums reikia skubiai, prašome susisiekti su mumis prieš patikrinti sandėlio.

* Jei užsakymą per 2kg, mes per China Post Oro Paštu siųsti savo užsakymą nemokamas pristatymas; kai jūsų užsakymas po 2kg, mes galime pasirinkti laivas, kitų tarptautinių express arba subpackage, jūs rasite tikrai didelė nuolaida, laivybos kaina, kaip rezultatas, ji yra tikrai labai maža kaina už jus!

* Pristatymas bus uždarytas, savaitgaliais ar didžiąsias šventes.

* Patvirtinti Adresą ir Telefono Numerį, kuriuo galite palikti mums. Telefono Numeris yra labai svarbu pašte galėtų susisiekti su jumis laiku.

* Klientai yra atsakingos už visus muito mokesčius, importo mokesčių ir muito mokesčių. Paprastai,Mes rašyti mažesnės vertės ir prekių ženklo "dovana" ar "pavyzdys", siekiant padėti jums išvengti mokesčių ar mažiau mokesčių.Jei jums reikia visiškai vertę, važtaraštį ar sąskaita faktūra,prašome leiskite mums žinoti, jei vieta užsakymą

Atsiliepimai

* Mes branginame kiekvieną atsiliepimus palikti mūsų klientams; Jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas artimiausiu metu. Mes tikimės, kad jums patinka mūsų daiktų ir mėgautis savo pirkinių ir mes taip pat tikimės, kad jūs mums gali suteikti teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių pasitenkinimą. Ačiū!

Paslauga

* Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes paramos didelis kiekis užsakymus ir OEM paslauga, jei jums reikia, kreipkitės tiesiogiai į mus, pasiūlysime jums geriausią kainos ir puikus aptarnavimas.

* Jeigu jūs norite grąžinti prekes, prašome susisiekti su mumis per 14 dienų nuo gavimo dienos. Grąžinamos prekės turi būti ateiti su originalios dalys ir priedai. Grąžinamoji išmoka bus išduota, kai mes gavome jūsų grįžo daiktai, klientai yra atsakingi už visus grįžti siuntimo išlaidas.

* Jei turite klausimų apie mūsų parduotuvėje, arba elementai, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes atsakymą jums per 24 valandos gavęs jūsų laišką.

Ačiū, kad atvykai, sveiki dar kartą!

spalva baltas, skaidrus, ruda
bžūp tipas nurodė, burnos dangteliu
Pramoniniam Naudojimui ASMENINĖ PRIEŽIŪRA
Naudoti kremas/ aliejus / balta / E skystis, asmens priežiūra ir pan
Specifikacijos Juodos spalvos dangtelis, Baltas dangtelis
Sandarinimo Tipas užsukamu
Modelio Numeris 512
Buteliuko spalva Balta/Ruda/Skaidrus
Plastiko Tipas pet
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
dangtelis spalva balta/ juoda
Originalus vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Dydis 100ML
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 25cm x 25cm x 15cm (9.84in x 9.84in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)

Panašūs produktai