Nuoširdžius Dizaino 100 Rinkinių Lajos Formos Perjungti Sąsagos Sidabrinės Spalvos Jungtis "PASIDARYK pats" Aksesuarai "PASIDARYK pats" Rankų darbo Papuošalai, Aksesuarai

€9.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: papuošalai, aksesuarai, rankų darbo papuošalai, aksesuarai, priedai "pasidaryk pats", Pigūs papuošalai, aksesuarai, Aukštos Kokybės, rankų darbo papuošalai, aksesuarai, Kinija aksesuarų Tiekėjų "pasidaryk pats".

Nuoširdžius Dizaino 100 Rinkinių Lajos Formos Perjungti Sąsagos Sidabro Padengtą Jungtis "PASIDARYK pats" Aksesuarai "PASIDARYK pats" Rankų darbo Papuošalai, Aksesuarai

1. Medžiaga: Alloy

2. Dydis: 2*2MM

3. Kilmės Vieta: Made In Kinija ( Žemyninė )

4. Pristatymo Būdus: Kinija Po Oro, Hongkong Post Oro, EMS, DHL,...

5. Kiekis:100 Vnt

Vežimas

A. pristatymo adresą Prekės bus vežamos į jūsų Kapt.lt profilio adresą ,Prašome užtikrinti, kad pristatymo adresas yra pilna ir teisinga.

B. We will ship užsakymą kartu per Epacket už Nuoširdžius Dizainas.Jei tai yra skubus,galite mokėti papildomai, laivybos mokestis,mes atsiųsime jums per DHL,ar AVS UPS,mes gauti didelę nuolaidą iš kurjerio,tada kaina yra labai gera.

C. Kartą tranzito

China Post Oro Paštu,jis visada bus imtis 15-35 dienų atvykti. Jei jūs negalite gauti paketą, per 45 dienas,prašome siųsti elektroniniu paštu mums. Mes padėsime stebėti paketą jums. Ačiū.

D. Mokesčio - siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnės vertės mokestis importuojant, Mes pripažins, kad jis, kaip "pavyzdys" arba "Dovana"ar "karoliukai" su mažesnės vertės.Mes neturime turėti jokių muitų ar mokesčių.

Garantija

Mes esame garantija nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 7 dienas nuo gavimo .Mes apsikeitimo gera nuo atsargų prieinamumą, ar grąžinti.

MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.

-Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždžių" mums, kai jūs gaunate savo daiktus ir mes bus daryti tą patį už jus. Ačiū iš anksto.

-Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę rasti sprendimą. Ačiū!

Grąžinimo Politika, Ir Proceso

A. Jei esate nepatenkinti gautos prekės ,dėl kokių nors priežasčių, jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.

B. Prašome susisiekti su mumis prieš siųsdami daiktų atgal.

C. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų Kapt.lt ID.

D. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.

F. Grįžti vežimas, krovinių turėtų būti apmoka Pirkėjas.

Prekės Svoris 3g
Papuošalai Išvados Tipas Sąsagos & Kabliukai
Elemento Ilgio 2cm
Medžiaga Metalo
Elemento Plotis 2cm
Prekės Skersmuo 2cm
Elemento Tipas papuošalai išvados
Elemento Aukštis 2cm
Produkto Savybės karūna
Modelio Numeris CDBD-601418
Prekės Pavadinimas nuoširdžiai, dizainas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (100 Rinkiniai/lot)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)

Panašūs produktai