60W 220V ES Elektra Reguliuojama Temperatūra, Suvirinimo, Litavimo lituoklio YIHUA947

€10.04

-9%

€11.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lituoklio, lydmetalis lituoklio, temperatūra suvirinimo, litavimo, Pigūs lituoklio, Aukštos Kokybės lydmetalis lituoklio, Kinija temperatūra suvirinimo, litavimo Tiekėjų.

Prieš perkant, Jūs turite žinoti: 1-Rusijos vartotojams: jei norite gauti savo produktą sucessfully ir Netrukus, pateikdami užsakymą, įsitikinkite, gavėjų pavadinimą, savo vardą ir pavardę. Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą. 2-Pietų Korėjos klientams: Kai jūs pasirinkite "Fedex" -IE laivybos būdas, prašome patvirtinkite, kad zip kodas yra 5-digit zip kodas, Sukelti, jei ne, Fedex bus galima ne pristatymu! Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą! 3-Apie nuotolinio plotas:Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, DHL ar Fedex ar kitų laivybos būdas, atminkite:DHL ar Fedex ar kitų laivybos Post ima atokioje vietovėje mokestį, Tačiau, čia kaina dozė apima nuotolinio srityje mokestį! Jums turėtų sumokėti už atokioje vietovėje už papildomą mokestį! Konkrečių skaičių nuotolinio valdymo mokestis, prašome susisiekti su mumis. Ačiū jūsų bendradarbiavimą! Tarifo: kaina čia neįeina tarifų, todėl klientams reikia mokėti tarifą. Pakavimas ir Pristatymas Pakavimo Informacija: Normalus eksporto paketo Produkto Aprašymas 60WInternal Šildymas Elektrinis litavimo geležies, lituoklio YIHUA947

1. Išskirtinį patentuotas dizainas, naudoti naujus ekologiškus aukštos skaidrios medžiagos, teigiama skaidrus, nugaros šveitimas, integruotas mini malist dizainas suteikia atmosferą ir jausti.Nors centrinė rankena su aukštos temperatūros izoliacija žiedas, kad būtų išvengta šilumos perdavimo dirbti efektyviai.

2.Elektros geležies bendras stabilumas yra daug didesnis.

3. Naudojant naujausias temperatūros valdymo sistema, energijos vartojimo efektyvumo, o greitas kaitinimas, pjovimo temperatūra atkūrimo rezultatus.

4. Su termostatu, grandinės, termostatas asortimentą, 200 °C-450 °C. Vartotojai gali labai lengvai reguliuoti parametrus, kaip reikia.

5. Naudoti long-life švino lydmetalis patarimai, gali būti taikomos įvairių bešvinis litavimo procesus.

6. Anti-statinių projektavimo, papildomų aligatorius įrašą žemės viela, anti-static prietaisų patenkinti skirtingus reikalavimus.

7. Priimti bendrą įrenginio dizainas, lengva pakeisti prietaisai

Gerbiami: Ačiū jums labai už jūsų apsilankyti mūsų parduotuvėje! Mes padarysime viską, kad tarnauti jums! Dar kartą ačiū, Kad taip yra mūsų parduotuvėje įsipareigojimų! Prašome tęsti. Mūsų įsipareigojimas: 1: negavo prekių ------- Grąžinti ar Vėl pristatymo 2: Sugadintų prekių --------------------- Grįžti į Remonto išlaidos 3: prekės negali būti naudotos ----- Grąžinti ar Vėl pristatymo Tačiau atsiminkite: nors klausimų, prašome susisiekti su mumis išspręsti, neatidarykite ginčus, Ginčai yra tik atliekų laiko, nereikia atidaryti ginčai nebūtinai atidaryti ginčus Ačiū Sudaro Apie 1:nesijaudinkite apie mūsų pristatymo greitis, mūsų parduotuvėje produktų inventorizacijos! Po jūsų užsakymą, mes pasirūpinsime siunta laiką! 2:Jūs galite pasirinkti savo kelią, logistikos! Jei neturite specialių reikalavimų, mes galime pasirinkti, greičiausias būdas mes manome, kad logistikos pristatymo! 3:Prieš vežimą, mes patikrinti jūsų adresas, jei adresas priklauso nuotolinio valdymo srityje, Mes susisieksime su jumis! 4:Mūsų prekių nėra įtraukti į kainą, muitai ir nuotolinio pristatymo išlaidas Apie muitinės: 1:Po to, kai mes laivas,prekės paprastai apie 7 dienas pasiekti muitinės! Kovoti su muitinės klausimais laiku! 2:Jei jums reikalinga sąskaita faktūra, prašome palikti man žinutę ir palikti savo el. pašto adresą, aš bus išsiųstas į jūsų pašto dėžutę per 8 valandas! 3:Jei norite išvengti kitos išlaidos (muitinės), mes turime sprendimą jums! Prašome susisiekti su manimi Apie garantinį aptarnavimą, 1:, Kai prekės per numatytą laikotarpį nepasiekė savo rankas, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums prekes dar kartą, tokiomis aplinkybėmis! Ar jums grąžinti pinigus! 2:Jei pirkėjo apsaugos laikas netrukus bus daugiau, prašome susisiekti su manimi, aš duosiu jums išplėsti savo gavimas laikas

Išėjimo Galia 60W
Modelio Numeris YIHUA 947
Įvesties Voltagle 110V/220V
Temperatūros Stabilumas 200-450
Išėjimo Temperatūros 200-450
Prekės Pavadinimas YIHUA
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 15cm (3.94in x 3.94in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai