FUMAT Amerikos K9 Kristalų Sieniniai Šviestuvai Sconce Už Kambarį Europos stiliaus Metalo Derliaus Antikvariniai Žalvaris Nodric LED Šviesos Siena

€221.57

-28%

€307.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: LED vidinis Sieniniai Šviestuvai, Pigūs LED vidinis Sieniniai Šviestuvai, FUMAT Amerikos K9 Kristalų Sieniniai Šviestuvai Sconce Už Kambarį Europos stiliaus Metalo Derliaus Antikvariniai Žalvaris Nodric LED Šviesos Siena.

100% Aukštos kokybės ir visiškai naujas Modelis, Numeris:WQ-12b Dydis:Dia 33cm Aukštis 88cm Spalva:skaidrus + antikvariniai žalvaris Įtampa:110-130V 220V-240V Medžiaga:krištolas ,Metalas Lemputės: E14*3pcs šiltai balta LED įskaitant Pagrindinį Surinkimas yra būtina Scena nuotraukas Šviesos Lemputė nedega Šviesos naktį Nekilnojamojo šaudyti Mokėjimas 1.Mes priimame Banko pavedimu,Western Union", Alipay,Ir t.t. Pristatymas 1.Visi užsakymai bus išsiųsti per 7 dienas po to, kai jūsų mokėjimas buvo pašalinta. 2.Mes laivas savo adresą, kuris jums paliko dėl Kapt.lt ,prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas,Jei norite pakeisti kitą adresą, palikite mums pranešimą dėl Kapt.lt paštu arba susisiekite su mumis Ali online pokalbių. 3.Mes turime EMS E-paketinio,Kinija Paštu, Oro Paštu, gali būti chioce. 4.Jei jums reikia elementą, skubiai, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos prieš perkant. 5.Mes paprastai siųsti elementą, kad jūs, kaip mūsų pažadas laivybos laikas. Jūs gausite elektroninį laišką, informuojantį, kai jūsų užsakymas turi išsiųsti. Ne siuntas, šeštadienį, arba sekmadienį, arba Nacionalinis/Post Office šventes. 6.Vietos pasiimti negalima. Atsiliepimai 1.Jei jūs nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, prašome don ' t būti greitai išvykti neigiamas / neutralus atsiliepimų.Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS ir išspręsti visas problemas už jus, ir visada palikti teigiamą atsiliepimą apie visus mūsų klientus . 2.Jeigu esate patenkinti produkto gavote ,palikite mums teigiamų atsiliepimų. mes vertiname tai labai daug. 3.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokį ginčą, Kapt.lt. 4.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime viską, kad išspręsti visas problemas. Apie mus Pasveikinti didmeninės! Pažadame pasiūlyti mažiausią kainą ir aukštos kokybės produktus. Susisiekite su mumis, Ką galime padaryti už jus, prašome susisiekti su mumis, mes visada jūsų paslaugoms.

Savybės crystal šiuolaikinės
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Baigta antikvariniai sidabro spalvos poliruoti
Stilius šiuolaikinės trumpas sieniniai šviestuvai
Korpuso Medžiaga Geležies
Funkcija crystal sienos lempos
Prašymas Lova
Įtampa 220V,110V,90-260V
originalus Kinija
Jungiklio Tipas ne, įskaitant
Yra pritemdomi No
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Technics padengtą
Šviesos Šaltinis E14 *3pcs led
geriausias Kambarį naktinės šviesos kristalų walll sconces
Garantija 1 metai
Atspalvis Tipas Crystal
Elemento Tipas crystal walll lempos
Naudojimas atostogų
Šviesos šaltinių skaičius 3
Modelio Numeris fumat sienos lempos crystal -12a
Prekės Pavadinimas FUMAT
Pagrindo Tipas E14
Medžiaga Metalo, kristalų
Kūno Spalva antikvariniai žalvaris
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų
Maitinimo Šaltinis AC
Atspalvis Kryptimi Up
Prekės Spalva antikvariniai žalvario +aišku
sertifikavimo UL,CE,BMK
Pakuotės Dydis 35cm x 35cm x 45cm (13.78in x 13.78in x 17.72in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 6.0kg (13.23lb.)

Panašūs produktai