Geltona Handguards Rankų apsaugą Raptor 7/8" Montavimo Yamaha YFZ450 YZ250F WR250F YZ250

€28.95

--10%

€26.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yamaha vertus, darbuotojas, rankų apsaugos yamaha, raptor 7, Pigūs yamaha vertus, darbuotojas, Aukštos Kokybės rankų apsaugos yamaha, Kinija raptor 7 Tiekėjai.

RANKENOS RANKINIU ŠEPEČIU APSAUGAI

BŪKLĖ: NAUJA

spalva geltona

kiekis 1 pora

Antrinėje rinkoje Rankenos rankiniu Šepečiu Apsaugai tinka Yamaha ,honda,suzui,kawasaki purvo dviračiai ir Keturračiai. Jis yra tvirtas plastikas

ne ir aliuminio viduje. Tai yra sustiprintas, rankų apsauga, kad apsaugotų savo motociklų.Jis tiks dauguma vertybinių popierių 7/8" plieno

rankenos, RENTHAL, PROTAPER, ATSAKYMAS rankena barai.

Montavimo rinkinys Įtraukti Standartas 22mm barai

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

prašome patikrinti šio Produkto Aprašymas atidžiai apie tai fittment , nereikia pirkti klaidingą elementus; įsitikinkite, kad turite palikti mums teisingą adresą ; prašome suprasti šį laivybos laikas , tai už tarptautinių laivybos , šis pristatymas užtruks ilgiau, nei savo vietos ,jūs turite būti labai kantrūs, Prašome susisiekti su mumis, jei bet kokio krovinio sugadinimo, praradimo, sugedusį elementą su kai nuotrauką , nereikia atidaryti ginčo tiesiogiai , jūs galite jaustis laisvai susisiekite su mumis . dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.iš anksto dėkoju .

Elemento Tipas Pusėje Pamušalas
Elemento Ilgio 0inch
Elemento Aukštis 0inch
Prekės Pavadinimas MAIZHI
Prekės Svoris 0kg
Elemento Plotis 0inch
Pakuotės Dydis 40cm x 15cm x 10cm (15.75in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.95kg (2.09lb.)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai