Profesinės Indukcinis drėgmės matuoklis MS300 yra naudojami matuoti medžio,Medienos, popieriaus Bambuko Carton betono akiniai

€56.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: indukcinis drėgmės matuoklis, drėgmės matuoklis, drėgmės matuoklis, Pigūs indukcinis drėgmės matuoklis, Aukštos Kokybės drėgmės matuoklis, Kinija drėgmės matuoklis Tiekėjų.

Indukcinis Drėgmės Matuoklis MS300

Indukcinis drėgmės matuoklis MS300 naudojamas matavimo drėgmės kiekį medienos, Medienos, popieriaus, Bambuko, Kartono, betono, metope, ir kitų medžiagų. Ji yra taikoma iš medienos, popieriaus gamyba, sluoksniuoti lentos, baldai, statyba, medienos prekybininkų ir kitų susijusių pramonės.

Bruožai: Ji yra nešiojama, kompaktiška, lengva naudoti ir drėgmės matavimo rodmenys yra momentiniai. Skaitmeninis ekranas su nugara šviesiai suteikia tiksliai ir aiškiai skaitymo nors galite apsistoti susiraukę sąlygas. Tai leis sutaupyti laiko ir išlaidų stebėjimas išsausėjimo ir padeda išvengti gedimo & slopinimo, kurį sukelia drėgmės, nors ir laikymo, todėl perdirbimo bus patogiau ir veiksmingiau. Drėgmės matuoklis veikia elektrinės varžos ir turi automatinė temperatūros kompensacija. Rankinis išjungti bet kuriuo metu .Automatinis išsijungimas po 5 minučių nuo paskutinės operacijos. Duomenų hold funkcija. Senkančios baterijos perspėjimą.

Specifikacija (Medžiagos Rūšis: 10 rūšių): Ekranas: 4 skaitmeninis, LCD Matavimo intervalas: 0-70% Temperatūra: 0-60°C Drėgmė: 5%-90%RH Rezoliucija: 0.1 Tikslumas: ± 0.5%n Maitinimas: 4x1.5 AAA dydžio baterijos Matmenys:140 x 60 x 22mm Svoris:119g (be baterijų) Garantija:1 metai

Pristatymas

1. Numatoma pristatymo trukmė-10~20 darbo dienų iki Azijos, JAV, AUSTRALIJA, jungtinė karalystė, daugelyje vakarų Europos šalių; 15~30 darbo dienų daugelyje kitų šalių. Pristatymo galbūt atidėtas dėl valstybinės šventės.

2. Jei tai reikia skubiai, galime siųsti per DHL su konkurencingomis agentas krovinių vežimo sąnaudas. Prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.

3. Pirkėjas bus atsakingas už užsakymą muito ir vietos importo mokesčius, jei patiriamos.

Mūsų Įsipareigojimas

1. Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją.

2. Jei prekės sugesdavo pagal tinkamą naudojimą pagal instrukciją, kad per garantinį laikotarpį, prašome maloniai susisiekite su mumis ir grąžinti ją į jūsų laivybos išlaidų pakeitimo. Mes persiųs jums pakeisti mūsų laivybos kaina.

3. Jei negavote prekės per 40 dienų, mes patikrinti ji su post office, ir tada išsiųsti arba grąžinti už bet kokį trūkstamą elementą.

Kontaktai

1. Jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokias problemas. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos. Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS būtų 100% patenkintas.

2. Už visus paklausimus, problemas ar pagalbos, prašome susisiekti su mumis per TradeManager arba e-paštu.

3. Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dienas. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Mes siekiame viršyti mūsų klientų lūkesčius, kokybės ir pristatymo išlaidas per nuolatinį tobulėjimą ir kliento sąveika.

Oro drėgnumas 5%-90%RH
Resolusion 0.1
Matavimo Diapazonas 0-80%
Su Apšvietimu, Ar Ne Taip
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Ekranas 4 skaitmeninis LCD
Tikslumas +-0.5%n
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Prekės Pavadinimas Xing Yun
Modelio Numeris MS300
profesionalus Drėgmės matuoklis Taip
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Drėgmės Matuoklis Profesionalus
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 6cm (11.81in x 11.81in x 2.36in)

Panašūs produktai