Rotary diamond Masažuoklis 11KG Talpa Poliravimo Mašina, Papuošalai Priėmimo Priemones, aukso poliravimo masažuoklis būgno roko masažuoklis joyeria

€144.34

-23%

€189.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mašinos elektros, mašina cemento, papuošalai stendas, Pigūs mašinos elektros, Aukštos Kokybės automatinio cemento, Kinija papuošalai stendas Tiekėjai.

#HH-RT01 Pasukimo Masažuoklis Aprašymas, Specialiai skirtos nustatyto laiko akrobatikos(0-60 min.). Automatinio reverso funkcija leidžia per sumaišties. Su 4 kintamo greičio kontrolės, kad juvelyriniai dirbiniai gali būti poliruoti su gera priežiūra. Konteinerio viduje Matmenys: 310*240mm

Matmenys: 570*210*390mm

Įtampa: 220V~110V

Talpa: 11kg

Čia mes garantuojame veiksmų, Dėkoju už jūsų dėmesį.

-- Visi produktai yra tiesiogiai iš gamintojo;

-- Visi jie turi gera kokybė, konkurencinga kaina, puikus techninę paramą, ir puikiai po pardavimo paslaugos;

-- Jūs perkate geriausias kokybės ir mažiausią galimą kainą garantuotas.

-- Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją!

Pareiškimas:

Paketas bus pažymėtas kaip dovana su mažesnės vertės, siekiant padėti jums išsaugoti muitų mokesčių. Bet jei jūs vis dar kaltinamas muitinės, mokesčių su mažos sąskaitos, jūs turite mokėti mokesčius savarankiškai. Kaina nėra jokių muitų mokesčių. Vertiname jūsų geranorišką supratimą.

Mokėjimo būdas

Mes priimame 1.Banko pavedimu 2.Alipay 3.Klientai nori naudoti Kredito Kortelės arba Debeto kortelę, kuris taip pat gali atlikti mokėjimą per šiuos du metodus.

Laivybos ir Tvarkymo

1. Keli pirkimai taupymo planas: įsitikinkite, bendrosios išmokos už kiekvieno elemento, kurį laimėjo. Mes bus sujungti laivybos, kai jūs padaryti kelis pirkinius.

Kartais laivybos laikas užtrukti šiek tiek ilgiau, dėl išsiuntimo Vietos ar kitų priežasčių.

2. Teisingai ir pakankamai atitinkamos informacijos: Prašome pritvirtinti savo telefono numerį, kai jums mokėjimo todėl, kad mes galime rašyti savo paketą saugos ir sklandžiai. Visada įsitikinkite, kad suteikti pakankamai informacijos, kad mums padėti atlikti sklandžiai pristatymo.

Pareiškimas:

Paketas bus pažymėtas kaip dovana su mažesnės vertės, siekiant padėti jums išsaugoti muitų mokesčių. Bet jei jūs vis dar kaltinamas muitinės, mokesčių su mažos sąskaitos,jūs turite mokėti mokesčius savarankiškai. Kaina nėra jokių muitų mokesčių. Vertiname jūsų geranorišką supratimą.

Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Rotaciniai Įrankiai Ir Priedai
Elemento Ilgio 1inch
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Elemento Aukštis 1inch
Prekės Skersmuo 1inch
Elemento Plotis 1inch
Modelio Numeris kt1320
Produkto Savybės Nauja
Prekės Svoris 1
Pakuotės Svoris 18.0kg (39.68lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 60cm x 22cm x 42cm (23.62in x 8.66in x 16.54in)

Panašūs produktai