Grūdintas Stiklas Kino Screen Protector + Valymo Servetėlės, kad "Lenovo" Tab 2 A10-70 A10-70L A10-70F 10.1 Tablet NR. Mažmeninės Langelyje

€10.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: screen protector, tablet 10.1 raštas, tablet 10.1 raštas, Pigūs screen protector, Aukštos Kokybės planšetinį kompiuterį 10.1 raštas, Kinija tablet raštas 10.1 Tiekėjų.

Dėmesio: Mūsų gamykla specializuojasi gaminti apsauginės plėvelės ir Grūdinto Stiklo Screen Protector, mobiliųjų telefonų ir tablet pc, taip pat yra universalus screen protector. Jei jums reikia jokių specialių dydžio, mes galime pritaikyti jums. Sveiki tyrimą. Labai ačiū.

1. Tinka Lenovo Tab 2 A10-70 A10-70L A10-70F 10.1 "Tablet pc" puikiai 2. Aukštos kokybės grūdintas stiklas su 9H kietumu reitingų apsaugo nuo žalos atveju įbrėžimų ir įbrėžimai 3. Puikiai ir lapai visi mygtukai, vaizdo kamera, duomenų perdavimo uosto ir įkroviklio uosto atidaryti. 4. Lengvas montavimas be burbuliuoja ir kėlimo 5. Skatina touch jautrumas ir pagerina optinis aiškumo 6. Oleophobic danga atspari ženklai ir smudges su pažangios technologijos, kuri sumažina išvaizdą pirštų 7. Sukurtos taip, kad sustiprintų stiprumo kritinėmis poveikio, kuris lemia ilgesnį ilgaamžiškumą

Pakavimo įskaitant

1 vnt x Grūdintas stiklas filmas be mažmeninės prekybos dėžutę

1pc x Drėgno valymo popierius 1pc x Sausas valymas, popieriaus 1pc x Dulkių-absorberis

Pristatymas 1. Gerbiamieji, jei jums pasirinkti Pardavėjo Pristatymas Metodas, jūs galite sekti savo sklypo, taip pat ir stebėjimo informaciją. Pristatymo laikas: rusijos: 15-40 dienų; Europos šalių: 15-30 dienų; JAV ir Australija: 10-30 dienų 2. Užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dienas, po mokėjimo patikrinti. Siekiant apsaugoti tiek pirkėjų ir pardavėjų, tai gali užtrukti iki 24 valandų Kapt.lt patikrinti mokėjimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas. Rusijos klientų prašome nurodyti adresato vardas ir pavardė, jei ne, rusijos muitinės surengs siuntinių ir siųsti atgal į Kiniją. 4. Mieli Draugai, jei jūs norite nusipirkti įkroviklį, prašome pasirinkti siunta metodas per epacket (išskyrus JAV klientams), prašome pasirinkti, Kinija paštu, oro paštu, arba kiti. Nes epacket nepriimkite elektroninių produkto šių dienų. Ačiū už jūsų bendradarbiavimą. Muitų 1. Kaina, kurią mokate už punktas neapima jokių muitų mokesčių. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė. 2. Mes paprastai deklaruoti prekes, kaip DOVANĄ, apie commericial. Jei tai nėra gerai, prašome patarti. Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų. Jei turite bet kokių klausimų dėl jūsų operacijos, prašome susisiekti su mumis.

Medžiaga grūdintojo stiklo
Suderinamos Prekės lenovo
Savybės Lengva įdiegti
Naudoti PDA
Pakuotė No
Kiekis 1 pakelis
Prekės Pavadinimas dolmobile
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai