Romantiška Vestuvių Puokštė Su Kaspinu Dirbtinis Bijūnas Rožinė ir Žalia Moterų 2016 Buque De Noiva Vestuviniai Reikmenys, Gėlių Suknelė

€14.11

-14%

€16.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: romantiška vestuvių puokštės, Vestuvių Puokštė, buque de noiva, Pigūs romantiška vestuvių puokštės, Aukštos Kokybės vestuvių puokštė, Kinija buque de noiva Tiekėjų.

Romantiška Vestuvių Puokštė Su Robbon Dirbtinis Bijūnas Rožinė ir Žalia Moterų 2016 Buque De Noiva Vestuviniai Reikmenys, Gėlių Suknelė

Jums Gali Patikti:

1)Tos prekės bus išsiųstos jūsų nurodytu adresu,prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.ir prašome leiskite man žinoti, jūsų vardą ir Telefono Ne..

2)suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinių, vestuvių šydas, ir krinolīns ar mergina ( parodė ant nuotraukos).

3)Jei esate susirūpinęs apie grąžinimo politiką prieš pateikiant pasiūlymą, prašome perskaityti mūsų grąžinimo politikos, atidžiai apačioje šio puslapio.

4)mokesčių, yra už savo šalį, kad mes ne rūpintis jais. Tačiau, jei turite kokių nors pasiūlymų, mes weill stengiamės, kad žemesnės tokių atvejų. Ačiū už jūsų bendradarbiavimą ir supratimą. Mėgaukitės savo pirkimo.

Mes suprantame, kad sunku įsigyti suknelę Internetu, ir mes tikrai noriu, kad būtum laimingas su jūsų pirkti. Taigi, prašome perskaityti grąžinimo politika toliau atidžiai. Mes galime atsisakyti grąžinti prekes, be jokių kokybės problemas.

1).Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas (72 val.) nuo priėmimo jūsų suknelė(es). Prašome nurodyti problemą, kad gavo prekes ir priežastis grįžti.

2). Prekės (- ių) turi būti grąžintas sąlyga jokių požymių, dėvėjimosi, skilimo, ar kvapų.

3). Grįžti laivybos mokesčiai bus būti pirkėjo atsakomybė.tai pirkėjo atsakomybė mokėti už laivybos mokestis siuntimo atgal ir keistis.

4).Tik kokybės problemų dydžio ar klaidą ,mes priimame grįžta.

5). Esant tokioms aplinkybėms, mes negalime priimti jums grąžinti suknelė grįžti į mus,jei jums reikia mums užsakymą pagaminti spalvos ir dydžio suknelę, tai reiškia, kad mes negalime sutikti, kad žmogus, kurio spalva yra ne pati, kaip modelio, spalvos ir dydžio yra jūsų išsamius matavimų, o ne standartinio dydžio. Nes mes negalime parduoti jį kitiems, ačiū už jūsų supratimą.

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales. Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Elemento Aukštis 23cm
Proga Vestuvinės Suknelės
Elemento Tipas Vestuvių Puokštė
Prekės Pavadinimas iLoveWedding
Prekės Svoris 0.5kg
Demension 19*23cm
spalva Šampanas
Elemento Plotis 19cm
Gėlė bijūnas
Amatų Juostelės
Medžiaga Viskozė
Modelio Numeris WB014
Elemento Ilgio 19cm
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 10cm (15.75in x 11.81in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai