180*260cm Hi-Q medvilnės skalbiniai, nėrimo derliaus užuolaidos Las cortinas Le Rideau tende Der vorhang Gardin Gatavų užuolaidų

€49.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gatavų užuolaidų, derliaus užuolaidos, derliaus nėrimo užuolaidos, Pigūs gatavų užuolaidų, Aukštos Kokybės derliaus užuolaidos, Kinija derliaus nėrimo užuolaidos Tiekėjų.

Aukštos kokybės Amerikos šalyje derliaus medvilnės skalbiniai, nėrimo užuolaidos ! Prekės pavadinimas : vintage medvilnės skalbiniai, nėrimo užuolaidų Audinys: medvilnė , linas ir rankų darbo nėriniais Dydis: 180*260cm. Dėmesio: Į kainą, sąraše yra 1 vnt užuolaidų . be jokių priedų . Yra du ak pictues . Prašome atkreipti dėmesį: 1. Dydis gali būti pritaikytas. Jei norite tinkinti dydžiai užuolaidos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo. 2. Užsakykite pakankamai cutains laiko, nes visos užuolaidos yra rankų darbo, ir kitam užsakymui, užuolaidos gali būti pagaminti su šiek tiek skiriasi nuo savo pirmąjį užsakymą. Laivybos Sąlygos 1. Prašome įsitikinkite, kad turite rašė pilnas vardas, pavardė / tikslus adresas / teisingą pašto kodą ir telefono Nr. jei jums reikia pakeisti siuntimo informacija,pls pasakykite mums kaip įmanoma greičiau. 2. Kinija paštu, oro paštu, ir Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius:paprastai trunka 15 - 60 darbo dienas visame pasaulyje. e-Pakelis: 10-25 dienomis . Express: 5-10 dienų.(EMS 10 -20 dienas) 3. Pirkėjo pareiga sumokėti muitų, mokesčių,daugiau mokesčių klausimai,pls susisiekti su savo šalies muitinės ar pardavėju. 4. Jei jūs neturite gavo sklypų paprastai laiko,pls susisiekti su mumis dėl tikrinimo.bet ne atvirą ginčą be kontakto. Dėkojame už jūsų prašome supratimo ir kantrybės. Grąžinamosios Išmokos Ir Grąžinimas & Išsiųsti 1. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktą,galite paprašyti, grąžinimo ar grąžintų per 7days gavęs elementus. prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš grąžinant ar darbo ginčą prieš mus. 2. Visi elementai turi būti grąžintas į pradines sąlygas,arba mes atsisako grąžinti pinigus. pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas. 3. Jei jums gauti sugadintas ar klaidingų prekių,pls siųsti mums pakuotės ir produkto nuotrauką į jav iš karto, tada mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. Atsiliepimus, Jei jūsų patenkintas mūsų produktus,prašome mums suteikti visą penkių žvaigždučių atsiliepimų.kokių klausimų pls nedelsdami susisiekite su mumis. Have a nice day, ačiū.

Diegimo Tipas Lubų Įrengimas
Vieta langas
Dydis 180*260cm
Prekės pavadinimas derliaus medvilnės skalbiniai, nėrimo užuolaidos
Funkcija Apdaila + Pilnas Šviesos, Šešėlių
Tipas Vamzdis Užuolaidų
Technics Megzti
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Palikta Atvira
Taikoma Langų Tipas Prancūzijos Langą
Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Formatas virvė
Modelis NĖRIMO
Naudoti apdailos ir šviesiai pilka spalva
Modelio Tipas Geometrinio
Medžiaga 100% medvilnės ir lino
Modelio Numeris DD-HC0088A
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)

Panašūs produktai