Surinkimo Čing Dinastija ragų rutuliukų karoliai / papuošalai, apsisaugoti nuo piktųjų dvasių, pavyzdžiui, vadovas, Nemokamas pristatymas

€76.72

-17%

€93.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: papuošalai nemokamas pristatymas, karoliai nemokamas pristatymas, papuošalai, juvelyriniai dirbiniai, Pigūs papuošalai nemokamas pristatymas, Aukštos Kokybės karoliai nemokamas pristatymas, Kinija papuošalai papuošalai Tiekėjai.

Mielas drauge, jei jūs turite žvilgsnio ši prekė, aš tikiu, kad jums patinka. Tai yra labai Retas ragų karoliai,Tai yra labai retas ir jos amatų drožyba yra labai unikalus. Ji eksponatų Kinijos senovės puikus istoriją, kultūrą ir pažangias amatų priėmimo technika. Jis taip pat simbolis, sėkmės ir laimės. Jis atneš jums ilgaamžiškumas, laimingas, turtingas ir sėkmės , ir ji gali pridėti specialius gražioje vietoje, jei jūs įtraukėte ją namuose. Tai yra labai didelis kolekcijos vertę. Orų tu pradedi rinkti ar aistringas kolekcininkas, tai yra elementą, jūs nenorite praleisti. Kainos su pasitikėjimu ir ne miss it! Sėkmės!

Grąžinti: Jei turite kokių nors problemų, kai gausite prekes, Prašome susisiekti su mumis be nedvejodama per 3 dienas.Žinoma, jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, Prašome grąžinti prekę per 14 dienų .Mes džiaugiamės, kad keistis, keisti ar grąžinti visą jūsų mokėjimą.Jei jums patinka mūsų prekės(s) arba turi kokių nors klausimų, su jais, Prašome susisiekti su manimi, prieš jūsų pasiūlymą. Mes padarysime viską, kad padaryti, siekiant padėti jums. Ir gausite atsakymą per 24 valandas.

Rašykite: Jei jums patinka mūsų prekės(s) arba turi kokių nors klausimų, su jais, Prašome susisiekti su manimi, prieš jūsų pasiūlymą. Mes padarysime viską, kad padaryti, siekiant padėti jums. Ir gausite atsakymą per 24 valandas.

Jei nesate patenkintas su mano daiktų ar paslaugų, prašome susisiekti su manimi ir aš tau ištaisyti klaidą, prieš jums palikti mane neigiamų atsiliepimų. Mano tikslas yra įtikti savo klientams, ir sukurti gerą verslo santykius. Taigi, aš noriu, kad uždirbti savo teigiamų atsiliepimų ir aš atsakyti.

.

Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Medžiaga Organinės Medžiagos
Naudoti meno ir antikvarinių
Dešimtmetį Tolimas
Regioninės Funkcija Kinija
Prekės Pavadinimas edmoogrel
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai