Andzhelika Bikini Vaikų maudymosi Kostiumėliai, Kietas Gėlės maudymosi Kostiumėliai, Vasarinės Dviejų dalių Vaikas maudymosi kostiumėlį Merginos Paplūdimio Maudymosi Kostiumą AK1657

€8.15

-45%

€14.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kostiumas kostiumas, kombinezonas mergaitei, kostiumas gėlių, Pigus kostiumas kostiumas, Aukštos Kokybės kostiumas mergaitei, Kinija kostiumas gėlių Tiekėjai.

Modelio dydis : 32

Pastaba:

1.Gal 1-3 cm nuokrypis įvairių dydžių, vietas ir ruožas audiniai. Dydis diagrama yra nuoroda tik, gali būti šiek tiek skiriasi, ką jūs gaunate.

2.Yra 3 rūšių lankstumas: Didelio Elastingumo (dvipusis ištemptas), Vidutinis Elastingumas (vienpusis ištemptas) ir Nonelastic (negali ištempti )

3.Prašome pasirinkti dydį atsargiai ,Jei jūs nežinote, dydį,Jūs galite palikti savo matavimo informacija(svorį, ūgį,krūtinės, liemens, klubų)

kai jums pateikiant užsakymą,kad mes galime jums padėti pasirinkti tinkamą dydį.ačiū!!!

Padidinti gėlių elementas, daugiau mielas

Minkštas puodelis, krūtinės mygtukai gali būti pašalintas

Nėriniai ant abiejų pusių nėrinių dizainas, jums gali reguliuoti dydį

1.Ar jums tai lašas laivybos ir didmeninės? Taip,lašas kad jūs tiesiog įdėti savo klientų adresą, kai užsakymo pateikimo ir atkreipkite dėmesį, tai yra lašas kad mes galime sekti jį, ir dont palikti bet apie mūsų prekės ženklo informacijos į sklypą.Didmeninė ,mes siūlome nuolaida ir nemokamas express pristatymas . 2.Mano pirkimo apsauga laiko bus daugiau,ką aš galiu padaryti? jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga,prašome palikti pranešimą.mes galime jums padėti jį pratęsti ,siekiant apsaugoti jūsų užsakymą . 3.Mano, kad, kaip išvengti sumokėti muito mokesčių. nemokamas pristatymas mes paprastai paskelbti apie 6-8usd vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių.tačiau kartais dėl įvairių politikos skirtingose šalyse,ji turi būti sumokėta pirkėjo.Ir express pristatymas ,jums reikia palikti pranešimą papasakoti mums, kiek vertės paskelbti sąskaitą

spalva rausva, balta
Juosmens Mažas Juosmens
Medžiaga Poliesteris,Spandex
Maudymosi kostiumėlis Bikini Komplektas
Stilius Mergaičių maudymosi kostiumai
Lytis Mergaitės Vaikams
Paramos Tipas vielos nemokamai
Apdaila Gėlės
Prekės Pavadinimas Andzhelika
bikini Vaikai biquini
Medžiagos poliesteris Spandex
informacija Minkštas puodeliai
Modelio Tipas Kietas,Gėlių
Modelio Numeris AK1657
Dydis 32 34 36 38
Su Pad Taip
Elemento Tipas Bikini Komplektas
Modelio stilius Kietas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.17kg (0.37lb.)

Panašūs produktai