12 Skylę Ocarina Fleita Sopranas C Keramikos SC Pučiamieji Muzikos Instrumentai Zelda Laiko Tradicinis Povandeninis laivas Pakabukas Ocarina Dovanos

€24.54

-24%

€32.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sopranas, fleita, 12 Skylę Ocarina, ocarina fleita, Pigūs sopranas, fleita, Aukštos Kokybės 12 skylę ocarina, Kinija ocarina fleita Tiekėjų.

pradėti

pabaigos Funkcija: Kruopštaus dizaino, medžiagų parinkimas, puiki kokybė daro mūsų keramikos ocarina kaip profesinės muzikos instrumentas-ne tik pigi atraminis, arba plastikinį žaislą. Tai ocarina yra labai gražus ir natūralus garsas. Lengvai žaisti ir jis yra labai populiarus muzikantas, muzikos mylėtojas ir privačių kolekcininkų, studentams, dovanų idėja, ir pan... Specifikacijos: Skylės: 12 skyles Tonacija: Sprano C (SC) Dydis: 13cm * 11cm * 7.5 cm , Storis apie 2cm (F arba Nuoroda Tik) Medžiaga: Keramika Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodė, pakuotę Įeina: 1* Ocarina 1* Landyard 1* Dėklas

pristatymas: 1, Visi produktai (įskaitant pristatymas nemokamas prekes) į mūsų parduotuvėje bus pristatomos per China Post, nebent jūs pasakykite mums individualų reikalavimus dėl pristatymo iš anksto ir yra pasirengusi prisiimti atsakomybę už galimas papildomas išlaidas.

2, Kartais pristatymas gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtą tikrinimo metu muitinės formalumus.

3, Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

4, pristatymo kaina neįeina visus importo mokesčius, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

5, Prašome atkreipti dėmesį: Norėdami sumažinti savo mokesčius, mes deklaruoti daiktus, kurį pasirinkote mūsų parduotuvėje kaip "dovana" ar "pavyzdys" ir jo vertė bus mažesnė nei nurodyta kaina.

Atsiliepimai:

1. Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių ir pateikti mums savo pastabas, jei esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos. Mums bus labai dėkingas ir džiaugiuosi, padaryti tą patį ir jums.

2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Grįžti:

1. Dėl bet kokios priežasties, jei esate nepatenkinti su elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums turėtų patirti grįžti laivybos kaina. Jūsų grąžinimo prašymas bus įvykdytas artimiausiu metu.

2. Jei defection yra rasti straipsniai gavote, prašome susisiekti su mumis iš karto dėl pakeitimas ar remontas. Jei pakeitimas nėra, tada mes grąžinsime jūsų mokėjimo originalus mokėjimo būdą.

Kontaktai:

1. Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl Kapt.lt;

2. Mūsų darbo grafikas:

JUNGTINĖS AMERIKOS VALSTIJOS : PM 6:00~2 PAKEITIMAS:00

PRANCŪZIJA: ESU 2:00~ESU:10:00

JK: 1 PAKEITIMAS:00~9:00

ISPANIJA : ESU 2:00~ESU:10:00

VOKIETIJA : ESU 2:00~ESU:10:00

AS: ESU 12:00~ PM:8:00

Brazilija: 10 PM:00~ESU 7:00

Rusijos Federacijos: ESU 5:00~PM: 2:00

E Mechanizmas No
Skylių skaičius 12 Pirštais Skylę
Korpuso Medžiaga Ocarina
Skylę Dizainas ATVIRA
Paviršiaus Medžiaga Keramikos
Tonas AC
Modelio Numeris keramikos Ocarina
Raktas medžiaga Atvira Skylė
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai