Naujas DC12V 10A Relay 1CH Wireless RF Mini Nuotolinio Valdymo Jungiklis Siųstuvas + Imtuvas Šviesos Jungiklis Accessaries

€14.61

-10%

€16.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mini rf relė, mini bevielis nuotolinio valdymo pultas, šviesų jungiklis, Pigūs mini rf relė, Aukštos Kokybės mini bevielis nuotolinio valdymo pultas, Kinija šviesų jungiklis Tiekėjų.

Naudojimas: Mūsų produktai yra plačiai naudojama nuotolinio valdymo jungiklis, nuotolinio valdymo siurblio įjungimas ir išjungimas, nuotolinis valdymas mašiną įjungti ir išjungti nuotolinio valdymo variklis ir teigiamas, ir neigiamas, nuotolinis valdymas lizdas, nuotolinis valdymas, LED, nuotolinio valdymo pultas, audio, nuotolinio valdymo elektros durys, nuotolinio valdymo garažo vartai, nuotolinio ištraukiama durys, nuotolinis valdymas, užuolaidos, signalizacijos priimančiosios, signalizacijos nuotolinio valdymo motociklas,nuotolinio valdymo automobilio elektros,nuotolinio valdymo pultas, MP3,nuotolinio valdymo žibintai, nuotolinio valdymo automobilių, saugumo ir kitų civilinės ir pramoninės remti atokiose vietovėse, turi ir privalumų, ir paprasta paieška, saugus ir patikimas keitimo pagalbiniai produktai.

Saugus 315/433MHz RF Nuotolinio Valdymo pultu Šviesos Jungiklis DC12V Mini10A

Mes numatytasis siųsti 315Mhz, jei jums reikia 433Mhz pls nedvejodami susisiekti su pardavėju

12v 10A RF bevielis nuotolinio valdymo jungiklis siųstuvo ir imtuvo sistema

Savybės:

1. Lagaminas danga, atsparus vandeniui, drėgmei ir įrodymas, apsauga nuo dulkių

2. Mini dydžio, lengva įdiegti paslėptas

3. Ilgalaikio kodas kodavimas, Stabilus

4. Pin kodas gali būti reguliuojamas, naudojant Labai Lankstus

5. 0~200m(atvira vieta)

Naudojimo sritis:

Garažas, įėjimas guard, atidaryti ir uždaryti iš automobilių, sunkvežimių, pakeitimai, Belaidžio ryšio vaizdo ir doorbell, šviesa /lempa, belaidis nuotolinis valdymas belaidžio nuotolinio valdymo Buveinės prietaisai, jungikliai, "windows", Elektros Valdymo Užraktas ir kt.

Specifikacija:

Darbinė įtampa: 12V

Darbinė srovė: 8.9 MA

Maks. apkrovos srovė: 7-10A

Dydis: 35*32*17mm

Gauna jautrumą: -95dBm

Darbo dažnis : 315MHZ/433MHZ (Numatytasis 315MHz)

Kodavimo tipas : Fiksuotas kodas

Darbo/išvesties būdas:

Stumtelėti/Ne-Užsisklendžia: Paspauskite vieną mygtuką ir Darbo /ON. Atpalaiduokite savo pirštą ant to paties mygtuko Stop/OFF. Vieno kanalo perjungti reikia vienos mygtukus nuotolinio valdymo pulte.

Savarankiškai lock/Self-Užsisklendžia: Paspauskite vieną mygtuką vieną kartą yra darbo/ON. Paspauskite tą patį mygtuką dar kartą, yra stop/OFF. Vieno kanalo perjungti reikia vienos mygtukus nuotolinio valdymo pulte.

Prašome atkreipti dėmesį, kad :

Čia yra 1*1CH ir 3*1 mygtukų nuotolinio valdymo pultu. Galite pasirinkti visas darbo būdas, kad jūs galite pasirinkti, jūs turite geriau pasirinkti Stumtelėti ar savarankiškai užrakinti, todėl visi mygtukai buvo naudojamas .

Pakavimo sąrašas:

1xReceiver

3xTransmitter (Baterijos neįeina)

Modelio Numeris SKU6952
Savybės 12V mini Nuotolinio valdymo
Prekės Pavadinimas MITI
Garantija Naujas
Elemento Tipas Jungikliai
spalva DC12V 315MHZ, DC12V 433MHZ
Nuotolinio Valdymo Atstumas 0-200M
sertifikavimo BMK
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 12cm x 11cm x 10cm (4.72in x 4.33in x 3.94in)

Panašūs produktai