ERMAKOVA 26cm(10.2")Aukšto Keraminės Gėlės Širdies Formos Vaza, Porceliano Gėlių Vaza Puošyba Vestuvių Dovana Šiuolaikinio Namų dekoro

€11.34

-40%

€18.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Namų Dekoras, porceliano vazos, formos vaza, Pigūs namų dekoro, Aukštos Kokybės porceliano vazos, Kinija formos vaza Tiekėjų.

Tema: Gėlių vaza Medžiaga: Keramika Dydis: 26cm(H)*14cm(W)/10.2"*5.5" Supakuotas įtrauktas: 1 x gėlių vaza

1. Drop laivyba ir didmeninių užsakymų yra palaikomi. Didmeniniai užsakymai: prašome susisiekti su mumis ir gauti didmenines kainas. Drop laivyba užsakymai: prašome palikti pažymi, lašas laivybos užsakymus jūsų užsakymą,todėl mūsų colleauge galėtų pamatyti kad ir nebus įtraukti sąskaitą faktūrą ir mūsų parduotuvėje informacijos ir t. t.. 2. Kaip man tai padaryti, jeigu prekės yra sugadintas arba netinkamai ar mažiau, ar man nepatinka tai? Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš rašant apžvalgą ar darbo ginčą. Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl naują elementą prie jūsų. 3. Nėra jokių muitų mokesčių? Mes paprastai deklaruoti kiekvieną sklypą su mažesnės vertės išvengti muitinės mokesčių. Tačiau kai kurie sklypai dar cann 't vengti mokėti mokesčius muitinei" atsitiktinai patikrinti. Prašome atkreipti muitinės, mokesčių, atsižvelgiant į vietos politiką. Todėl,jums geriau informuoti mus deklaruojamos vertės, pateikdamas užsakymą.

Funkcija Stalo Vaza
Modelio Numeris VS-01
Medžiaga Keramikos
Stilius Europa
Dydis M
Tipas Vaza,gėlių vaza
Prekės Pavadinimas Ermakova
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai