SM jungtis 3 pin BMT LED juostos, 100 pora/daug, 22# vielos 15cm ilgio kiekviename gale, Gamyklos Didmeninės

€13.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jungtis 3, jungtis led, jungtys juosta, led, Pigūs jungtis 3, Aukštos Kokybės jungtis led, Kinija jungtys juosta, led Tiekėjų.

SM jungtis 3 pin BMT LED juostos, 100 pora/daug, 22# vielos 15cm ilgio kiekviename gale, Gamyklos Didmeninės

Labai patogu prijungti BMT LED šviesos juostelės.

Savybės:

1. Naudojimas: Prisijungti BMT LED juostelės.

2. Jungties tipas: kiekvienos poros apima 1 moteris ir 1 vyras jungtis.

3. Vielos ilgis: 15 cm, abiejuose galuose.

4. Spalva: Juoda jungtis, raudona, žalia, balta viela.

5. Lengvas ir patikimas prijungimas.

1. Pacakge Apima: 100 porų SM jungtis.

2. Paketas Kiekis: 1 dėžė.

3. Pakuotės Svoris: 0.8 kg

4. Pakuotės Dydis: 20cm*15cm*10cm

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. Visame pasaulyje laivybos. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Savo užsakymą bus išsiųsti per 4 dienas po apmokėjimo patikrinimą. Jei mes turime produktų sandėlyje, ji bus išsiųsti greitai. Arba galite susisiekti su mumis ir patvirtinti pristatymo laikas už kiekvieną užsakymą.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas turi suderinti savo pristatymo adresą.

4. Pristatymo laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Pristatymo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote siunta, po 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.

1. Grąža: Per garantinį laikotarpį, jei yra kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis dėl pakeitimo. Prašome pateikti išsamią informaciją apie problemą su nuotraukomis.

Pastaba:

1), pirkėjas privalo padengti pusę siuntimo išlaidas pakeitimo.

2) Mes ne pateikti pakeitimo, jei problema kilo dėl netinkamos veiklos ar kitas žmogus padarė žalos atlyginimo.

2. Grąžinti: Jei nesate patenkinti produkto ir nuspręsti gauti atgal savo pinigus, jums turėtų susisiekti su mumis per 15 dienų po to, kai gaunate prekę. Šiuo atveju, jums reikia išlaikyti grįžo elementus, originalios pakuotės, ir mums pateikti konkrečias priežastis, grąžinimo, sekimo nėra. laivybos, ir jūsų go#. Mes pasirūpinsime grąžinimo greitai gavęs ir patikrinti grąžinami produkto.

Pastaba: pirkėjas privalo padengti pusę laivybos kaina.

1. Atsiliepimai yra labai svarbus mums. Mes labai vertinu jūsų supratimą. Mes visada stengiamės, kad geriausia teikti aukšto lygio kokybės produktų ir paslaugų, ir toliau siekti 100% klientų pasitenkinimo.

2. Prašome susisiekti su mumis prieš jums suteikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, bandysime pagerinti mūsų servivce taip, kad mes galime patenkinti savo reikalavimą.

Shenzhen Masterlite Co., Ltd yra aukštųjų technologijų įmonė sutelkiant dėmesį gamyba ir pardavimas LED jungtys, LED valdikliai ir LED juostos. LED Jungtis serijos: LED juostelės jungtis, RGB kabelis, DC jungtis, DC kabelis, atsparus vandeniui jungtis, ir kiti LED priedai. LED controller serijos: Mi Šviesos serijos LED valdikliai, RGB valdikliai, LED apšvietimo reguliatoriai ir RGB stiprintuvai. LED juostelės yra: pusė skleidžiančių 335 LED juostelės, 3528 LED juostelės, 5050 LED juosta ir 5630 LED juostelės. Srityje, LED apšvietimas, priedai, LED juostelėmis Kinijoje, mes turime auginti būti labai konkurencinga kompanija dėka mūsų stiprus R&D ir gamybos pajėgumus, patikima kokybė ir palankios kainos. Mūsų įmonė yra įsikūręs Shenzhen mieste, Kinijos, ir apie 80 darbuotojų ir 2000 kv.m. gamybos srityje. Mes primygtinai reikalauti, kad valdymo koncepciją "Geros valios, Techninių Naujovių, Palankios Kainos", kadangi įmonė įkurta 2007 metais. Ačiū, kad mūsų pesistent pastangas, mes turime laimėti, plačiai pasitikėjimo iš mūsų klientams iš visos Kinijos ir viso pasaulio. Tuo tarpu, mes turime daug garbės pažymėjimus iš Kinijos valdžios institucijos, įskaitant Pažymėjimas AAA Kredito Reitingas, Aukštos ir Naujų Technologijų Įmonė ir ISO9001:2008 ir kt. Mes bendradarbiaujame su TAI GERAI, bendrovė nuo 2010 m. siekiant vystyti pažangiausias elektros energijos tiekimo ir LED technologijas kartu, o mes nusprendžiame, kad platinti savo produktus Shenzhen srityje.

Modelio Numeris MTL-SM-3P
spalva Juoda jungtis, raudona, žalia, balta viela
Laido Tipas 22 matuoklis viela
Naudojimas Prisijungti BMT LED juostelė su 3 pin
Prašymas Apšvietimas
pagal užsakymą prieinama
Kilmės vieta Shenzhen, Kinija
Prekės Pavadinimas SZMTLITE
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)

Panašūs produktai