Nemokamas pristatymas Kinijos Dizi Natūralaus bambuko fleita muzikos instrumentas CDEFG Svarbiausių Profesinių žaisti flauta

€47.42

-23%

€61.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bambuko fleita muzika, fleita muzikos instrumentai, bambuko fleita, Pigūs bambuko fleita muzika, Aukštos Kokybės fleita muzikos instrumentai, Kinijos bambuko fleita Tiekėjų.

Nemokamas pristatymas Kinijos Dizi Natūralaus bambuko fleita nacionalinės muzikos instrumentas CDEFG Svarbiausių Profesinių fleita

Prekės aprašymas:

Medžiaga: natūralus bambuko violetinė

Spalva: Kaip Nuotraukose

Tvirtinimo taškai: 6 pirštu skyles.

Pagrindiniai pasirinktinai: C,D,E,F,G . G arba F klavišą, pradedantiesiems (jei turite kitą klavišą, pasirinkite klavišą, jūs norite prieš tai, kad arba palikti masažas, prieš užsakymą.)

Skirtumas betten klavišus: C,D,E,F,G: Garsas tampa didesnis, savo ruožtu, trumpesni, ilgesni, plonesni, savo ruožtu,.

Dydis:C-65cm,D-61cm, E-55cm, F-52cm, G-48cm,

Prašome atkreipti dėmesį:

Į fleita yra pagamintas iš natūralaus bambuko, ir todėl nėra taip tobula. Tačiau mes jums pasirinkti gražus tie, kurie už jus. Nėra pats bambukas pasaulyje, ir taip spalvas fleita gali būti skirtingi, skirtingų partijų, bet kokybė vis tiek tas pats.

Į mutiple kiekis fleita žemiau nuotraukos yra tik estetinio suvokimo, ką jūs gausite, yra vienas gabalas.

Pakuotė:

1* bambuko fleita

1* Fleita Membrana

1 * Membrana klijai

1* Membrance raštas

1* Tepalinė alyva

1* Valymas rob

1* Kinų mazgas

1* fleita krepšys

1* odos maišas

Skelbimas:

1.Prašome leisti 1-2mm paklaida dėl rankinis matavimas. Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums užsisakyti.

2. Dėl skirtumo Tarp Skirtingų Monitorių, Nuotrauka Gali neatitikti Faktinių Spalva Elementą. Laukiu jūsų supratimą!

3. Yra C D E F G klavišą, pls pasakykite mums, kuris klavišą, jums bus įsigyti prieš kad, ačiū!

Mieli pirkėjai, ačiū už jūsų dėmesį į mus. Tai mūsų malonu būti jūsų paslaugoms. Siekiant išvengti ginčų, prašome atidžiai perskaityti šias prieš pateikdamas užsakymą:

Jūs galite tik vieta, kad net tada, kai mes neprisijungęs, mes pasirūpinsime vežimą į jus, kai mes matome jūsų užsakymą. Ir bet kokiu klausimu, galite tiesiog palikite mums pranešimą.

Jei esate Rusijos draugas, pls nepamirškite pasiūlyti savo vardą ir pavardę taip, kad jūs galite gauti savo sklypo sėkmingai.

Vežimas

Mes paprastai bus pristatyti produktus, Kinija Paštu, Oro Paštu, ar AVS, kuris priklauso nuo detalied elementą. Regually, Mes išsiųsti elementai per 3_5 darbo dienų, kai mokėjimo pabaigos. Taigi, prašome būti šiek tiek paciento sekimo numerį, ačiū.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grįžta

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Warrenty ir Maintance

Mes siūlome 1 mėnesio nemokamai pakeitimo. Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti. Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Modelio Numeris 0075
E Mechanizmas Taip
Raktas medžiaga violetinė bambo
Bambuko amžius virš 4 metų
Komplektacija no
melodijas kartus 3 kartus
Prekės Pavadinimas SevenAngel
Tonas C,D,E,F,G
Medžiaga violetinė bambo
Paviršiaus Medžiaga violetinis bambuko
šalia fleita medžiaga nekilnojamojo jautis ragų
Skylę Dizainas ATVIRA
spalva kaip nuotraukas
Korpuso Medžiaga violetinė bambo dizi
vario jungtys Taip
Skylių skaičius 6 pirštu skyles
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 65cm x 2cm x 2cm (25.59in x 0.79in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai