Vieną Galvą Geležies Dažytos Derliaus Fojė Patalpų priedai veltiniams, vilna Lempa E27 Lemputė 110-240V Salonas/Valgomasis/Kavos ir Namo Apšvietimas DR77

€7.98

-77%

€34.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: priedai veltiniams, vilna lempa, priedai veltiniams, vilna lempa e27, Valgomasis, Pigūs priedai veltiniams, vilna lempa, Aukštos Kokybės pakabukas lempa e27, Kinija valgomasis Tiekėjų.

(A) mes priimame Alipay čia,Vizos ir "Mastercard", kreditinė kortelė,Banko pavedimu, E ct. B) Visų Didelių Kredito Kortelėmis, per saugų mokėjimo iš anksto cc e ssor.

(A)Mes paprastai laivas iš savo užsakymus per 2 dienas,jei mes neturime jų atsargos,bus atidėti šiek tiek ilgiau,jei jums reikia lempos labai skubiai,prašome susisiekti su mumis prieš užsakant. (B)Jei jūs vis dar negavau jūsų užsakymą, kai laivybos laikas yra daugiau,pl - e ase susisiekti su mumis,mes padėsime jums patikrinti ir sekti jį. C)Galite aptarti su mumis apie kainą, kas pristatymas susitiko - ho ds y ou nori--Mažai laivybos išlaidų ar greitas pristatymas laiko ar dar kažkas. (A)Mes suteiksime pirkėjas atsiliepimus po užsakymo baigtas;

B)Mes siekiame, kad siūlome geriausias paslaugas, kad visi pirkėjai, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo! Jūsų atsiliepimų ir pasiūlymų, yra labai aš - m portant mums ir kitiems pirkėjams.Jei turite kokių nors problemų, jūs disli ke,kviečiame kreiptis dėl sprendimo, prieš paliekant blogas pašarų atgal.

A)Jei pirkėjas nori grąžinti prekes, jis įsakė, kuris neturi nieko bendra su kokybe,jis bus atsakingas už žalą arba nuostolius, kai h e siųsti t jis elementą atgal.Ir mes grąžinsime artimiausiu metu po to, kai mes jį gauti. B)pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes, išskyrus kokybės problemų ar klaidingų elementą. (A)Mes pasirašyti susitarimą su dauguma pristatymo kompanijos,todėl, jei elementas, kurį arba der yra trapi, ar lengvai turintys prblems,prašome patikrinti sklypo į fornt vežėjo jums nespėjus pasirašyti ir imtis photoes kaip įrodymas, su wh tai ch mes gali prašyti kompensacijos iš pristatymo kompanija. B)Mes išsiųsti naują visuma, prekių(ar jų dalių), arba grąžinti pinigus, jei jūs gaunate n incorret punktas,skaldytų prekę ar trūkstamos dalys iš jav. (C)gavę elementą, tada ieškoti ne tai, ką iš tiesų galite tet balsuokite, ji su mumis,bet prekės turi išlaikyti geros būklės,ir jūs turite į fford t jis laivybos mokesčius.

Stilius Derliaus
Yra pritemdomi No
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Įtampa 110-240V
sertifikavimo CE
Garantija 3 Metai
Technics Dažytos
Vieta Viešbučio Salė,Viešbučio Kambarys,Salonas
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Maitinimo Šaltinis AC
Diegimo Tipas laido pakabukas
Prekės Pavadinimas Marlandisk
Šviesos šaltinių skaičius 1
Pagrindo Tipas E27
Yra Lemputės Įtraukti No
Medžiaga Metalo
Prašymas Valgomasis
Korpuso Medžiaga Geležies
Apdaila Dažytos
Jungiklio Tipas Įjungti/Išjungti
Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai