152*30 PVC Vinilo Lipdukas Automobilių Kėbulo Apdailos Lakštai Vyniojami Roll Auto Automobilis "PASIDARYK pats" Dekoro Lipduko

€6.91

-18%

€8.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vinilo lipdukai, Automobilių Kėbulo, lipdukas automobilių kėbulo, Pigūs vinilo lipdukai, Aukštos Kokybės automobilių kėbulo, Kinijos aplinkosaugos ¾enklelis, automobilių kėbulo Tiekėjų.

USD 4.78 /matuoklio Savybės: 1. Ji yra Polimeras PVC Medžiagos 2. Lipnios pagrindo su Oro Išleidimo Kanalus (Burbuliukų). 3. Galima vėl pakelti, perstatinėjami, ir ji atneša jums greitai ir lengvai įrengimo patirtis. 4. Lengvai išimama, ir NEBUS sugadinti dažų metu arba po įdiegimo. 5. Visiškai atsparus vandeniui, dėmėms, UV, atsparus vandeniui. 6. Ultra plonas, lengvas montavimas posūkiuose ir kampuose. 7. Jis yra plačiai naudojamas Automobilių, Nešiojamas, Moto, bagažo skyriaus dangteliai, Namo Apdaila, šoninės atramos, Dviratį, Telefoną ir pan. jis gali būti sumažinti dėl formos, kuri jums patinka. Specifikacija: Dydis: 30 CM*1.52 M Spalva: Ledo Geltona,Ledo Balta,Ledo Šviesiai Mėlyna,Ledo Lightgrey,Ledo Raudona,Ledo Apelsinų,Ledo Mėlyna Medžiaga:PVC vinilo (lipniosios etiketės Aukštos temperatūros ir vandens Įrodymas ), Kaip įdiegti produkto : 1. Valymo paviršiaus, patrinkite spirito prieš įdiegti vinilo padės sukibimo ir švarus, jokių teršalų, kurie gali sukelti trūkumų. 2. Naudojant šilumos ginklą gali pagalbos montavimas, padaryti vinilo lanksti ir taip pat padeda pašalinti raukšles 3. Naudojant minkštos gumos antgalis langams padės išlyginti burbulų ir raukšles 4. Reikia aštrių naudingumas ar xacto stiliaus peilis,valytuvas, džiovintuvas, ar šilumos gun įdiegti. Jūs galite sumažinti forma jums patinka. Pastaba: (1) Ne klijuoti lietingą ar debesuota. (2) Nr. epiliacija savaitę prieš įklijuodami automobilio lipdukas. (3) skalbimo per 48hrs po įklijavimas.Jei yra crimp ar raukšlėtis arba jei temperatūra yra lo Pakuotė: 1 x30CM*1.52 M Automobilių Kėbulo Filmas

Apmokėjimas:

Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą, mes taip pat priimame T/T", "Western Union", kreditinė kortelė. Mes privalome gauti jūsų mokėjimą per 3 dienas po pateikiant užsakymą.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO ir tai yra saugiausias būdas. Prieš mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeriai yra teisingi.

Pristatymas:

A: 2-5 dienų perdirbimo išsiųsti savo prekes, po apmokėjimo išvalytas ir mes turime dideles atsargas ant rankų.

B: Visi daiktai bus išsiųsti į pirkėjo Kapt.lt adresą. Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Kapt.lt rungtynes adresas norite mums laivas.

C: Elementai paprastai bus išsiųsti per 5 darbo dienos, gautas mokėjimas.

D: Pristatymo terminas priklauso nuo paskirties ir kitų faktorių, kartais ji gali laikosi ilgiau, net daugiau kaip mėnesį pasiekti. Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas. Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Grąžinimas:

Jei manote, nepatenkinti elementus, kuriuos gavo iš mūsų, o elementas skiriasi nuo aprašymas. Praneškite mums.

Visa grąžinamoji išmoka, pakeitimo arba endoprotezavimo yra siūloma. Tiesiog, jei reikia, prašome grąžinti prekę mums per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti. Prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti & keistis instrukcija. Mes neatsakome už nuostolius dėl bendravimo stokos.

Prašome atkreipti Dėmesį: mes negalime grįžti, laivybos išlaidų ar nereikia imtis laivybos išlaidų atgal į mus, nebent tai mūsų kaltė. Tikiuosi, jūs galite tai suprasti. Ir mes nesame atsakingi už nuostolius dėl bendravimo stokos.

Atsiliepimai:

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome mums paslaugą, palikti teigiamą atsiliepimą. Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mums teigiamų atsiliepimų, prašome jaustis patogiai ir leiskite mums žinoti pirmą kartą. Mes jums gerą sprendimą.

100% PASITENKINIMO GARANTIJA

Jeigu jums netinka daiktų, dėl kokių nors priežasčių, nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba palikite mums pranešimą per Prekybos vadybininkas, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų.

Elemento Ilgio 152cm
Modelio Pavadinimas F347
Pakuotė Ne Supakuoti
dizainas Alyvos Tipas Patarimai
Prekės Pavadinimas AUMOHALL
Elemento Tipas Lipdukai
Medžiagos Tipas PVC
Elemento Plotis 30cm
Modelis OEM
Tipas Klijai Lipdukas
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
kategorijos PVC
Pakuotės Svoris 0.26kg (0.57lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 32cm x 5cm x 5cm (12.60in x 1.97in x 1.97in)

Panašūs produktai