Parengti Įdomių Kinijos Senojo stiliaus Bronzos Galvijų Spyna ir Raktas

€19.84

-11%

€22.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Užrakto, spyna ir raktas, lock, Pigūs užraktas, Aukštos Kokybės spyna ir raktas, Kinija lock Tiekėjų.

Apie Prekę

Visi daiktai parduodami mus yra aprašyta geriausias mūsų sugebėjimus, taip tiksliai, kaip įmanoma, ir su kuo conscientiousness mūsų dalis. Tačiau, siekiant išvengti galimo oversights, pagarbiai aš prašyti jūsų pagalbos padėti mums tai abiem pusėms priimtinas sandoris kruopščiai peržiūrėti prekės aprašymas ir nuotraukos, ir paprašė visus klausimus PRIEŠ SIŪLYMĄ. Prašome atkreipti Dėmesį, kad dydis ir spalvos atstovavimo taikomos gamybos dispersija ir negali būti tiksli. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad monitoriaus gali skirtis nuo kompiuterio į kompiuterį ir gali iškreipti tikrosios spalvos. Prašome perskaityti šias taisykles, kruopščiai, prieš pateikiant savo pasiūlymą.

Pristatymas

Visi daiktai bus išsiųsti per 24 darbo valandas, gavus apmokėjimą . Tai trunka apie 18--25 dienomis laivo Pavadinimas Šalyse. Ie: Jungtinėse amerikos valstijose, Kanadoje, Europoje, Azijoje ar kitose vietose visame pasaulyje. Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokį užsakymą ar atidėti mokesčių. Priežastis yra, nes tranzito laikas labai priklauso ir teikia Pašto Paslaugų (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienomis.

Atsiliepimai

Neigiamas grįžtamasis ryšys ,ginčų ir atidarykite atveju mums yra svarbus. Aš nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs susisiekti su manimi prieš imtis veiksmų.Aš darysiu viską, kad esate patenkintas.Aš nuoširdžiai tikiuosi, kad jums palikti teigiamą atsiliepimą į mane.

Klientų Patenkinamas

Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo. Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikų aptarnavimą, 100% visiškai pinigų grąžinimo ir klientų pasitenkinimo garantija. Aš esu čia ir pasiruošę padėti jums su kokių nors klausimų ar problemų, jūs galite turėti prieš arba po įsigijimo. Mano tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis. Kai jūs apsipirkti su mumis, jūsų pasitenkinimas yra mūsų #1 prioritetas. Pasiūlymą Su Pasitikėjimu!

Stilius Antikos Imitacija
Naudoti Apdailos & Dovanų
Temos Gyvūnų
Medžiaga Metalo
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai