Aukštos kokybės 4 spalvų(CMYK) Valgomieji Rašalas Canon Epson Desktop Rašalinis Spausdintuvas Torto, Šokolado, kavos ir maisto spausdintuvas

€74.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: valgomieji dažai, rašalas canon, cmyk rašalo, Pigūs valgomieji dažai, Aukštos Kokybės rašalas canon, Kinija cmyk rašalas Tiekėjai.

Naujas 4 spalvų(CMYK) Valgomieji Dažai naudoti Torto, Šokolado, kavos ir maisto Rašalinis spausdintuvas

Kas Valgomieji Dažai ? Valgomieji dažai yra dažai, kurie yra saugūs vartoti. Jis yra naudojamas papuošti maisto, dažniausiai kepiniams pavyzdžiui, pyragai,keksiukai ir slapukus. Naujovė kepinių, tokias kaip fotografija, pyragai gaminami usingedible rašalo. Maisto dažiklių ir dažai, pagaminti iš natūralių ir sintetinių šaltinių, buvo naudojamas šimtmečius, ir yra valgomieji dažai dauguma žmonių yra susipažinę su. Valgomieji dažai, skirti naudoti spausdintuvai, tie atgaminti nuotraukos ant kepinių, buvo sukurta ankstyvaisiais 2000-ųjų. Komercinės kepyklos pirmą kartą buvo priimti technologijų, kurios yra dabar prieinamas naudoti namuose. Valgomieji dažai yra natūra dažai, kad naudoti tortas,maisto,šokolado,kavos valgomieji popieriaus. 4*100ml valgomieji dažai gali atspausdinti apie 2000-3000 puodeliai kavos,išlaidos yra labai mažos. Rašalo Kiekis: 100ML Spalva: BK C M Y Naudoti: Rašalinis Spausdintuvas Klausimą, reikia atkreipti dėmesį į: 1.Negalima mėtyti į akis 2.Laikykite jį įprastai temperatūra 3.Pls naudoti jį pagal galiojimo datą Įpakavimas: Valgomieji dažai (C, M, Y, K , 4 spalvų , kiekvienos spalvos 100ML) Spausdinimo pictues:

Ačiū už jūsų klausimus apie mūsų produktą. Specifikacija apie pirkinių ir paslaugas po pardavimo :

Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo Kapt.lt Standartinis Pristatymas sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: global.cainiao.com , www.17track.net(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti),galite stebėti savo DHL siuntų svetainės adresu naudoti savo stebėjimo numeris: www.dhl.com

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Ką aš galiu padaryti, jei produktas neveikia? Jei manote, kad produktas nėra darbas po jį gauti,prašome susisiekti su mumis ir pranešti mums apie savo problema,tada mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Jei jūsų plotas yra nuotolinio rajone, DHL,UPS,TNT, "FEDEX", EMS ,papildomų 35usd bus įkrauta.

Be to,ji yra pirkėjo pareiga valymo muitinės.

Prekės Pavadinimas TOPPARTS
Pakuotė 4 spalvos/set 100ML/color
Tipas rašalo papildymo rinkinys
Modelio Numeris kavos spausdintuvas
Suderinamos Prekės Epson
spalva C M Y K
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 15cm x 10cm (11.81in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai