Paprastas Ratas Ruda Champange Orange Morganite 925 Sterlingas Sidabro Papuošalai Lašas Tabaluoti Auskarai Moterims S5433

€8.04

-38%

€13.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kabančios auskarai moterims, tabaluoti lašas earings, tabaluoti auskarai, Pigūs kabančios auskarai moterims, Aukštos Kokybės tabaluoti lašas earings, Kinija tabaluoti auskarai Tiekėjų.

Susisiekite Su Mumis :

Jei turite kokių nors klausimų , prašome nedvejodami kreipkitės į mane "žinutė", nes mes gyvename skirtingose laiko zonose, todėl gal man bus grąžinti jums vėliau,bet turi per 24 valandas.

Šiltas Patarimai:

Gerbiami pirkėjas,Jeigu jums laukti pakankamai laiko, bet negali gauti savo produktą, prašome pranešti man, ir man bus malonu jums padėti!

Jei jums nepatinka produktą, kai jūs gavote tai,prašome susisiekti su manimi į pirmąją,ir nereikia pradėti bylą ir paliko blogus atsiliepimus!!!

Pristatymas:

Jis bus tack apie 30-45 dienų adresu, kurį nurodėte palikti Kapt.lt,jūs galite susisiekti su manimi, jei jums nereikia gauti produktą, po šio laiko,ir jaustis laisvai susisiekti su manimi bet kuriuo metu.

Esame dėkingi už jūsų supratimą ir kantrybę!

Apmokėjimas:

Mes priimame Tik kredito kortelės, tokios kaip visa arba Mastercard, prašome už savo sąskaitą, prieš pradėdami atlikti mokėjimą, yra labai saugiau ir greičiau.

Pagrindiniai Akmens Spalva Šampanas
Bauda ar Mados Mados
Atgal Rasti Varžtas Atgal (pradurti)
kokybė AAA+ Kokybė
Pagrindinis Akmuo Smaragdas
Modelio Numeris S5433
Stilius Madinga
Elemento Tipas Auskarai
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Pagaminimo šalis Hong Kong
Formos\modelis Vandens Lašas
Medžiaga Pusbrangis Akmuo
Prekės Pavadinimas JŪS CHUANG
laivybos laikas Vieną Darbo Dienos
Metalų Tipas Sidabrinė
Lytis Moteris
Pakuotės Svoris 0.02kg (0.04lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 3cm (5.91in x 5.91in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai