S4, Ultragarso Scaler Patarimai mastelio patarimai, Supragingival mastelio PATARIMAS SUDERINAMA SU SIRONA SIROAIR DALYTUVAI

€33.45

-10%

€37.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ultragarso scaler patarimai, scaler patarimai, ultragarso patarimai, Pigūs ultragarso scaler patarimai, Aukštos Kokybės scaler patarimai, Kinija ultragarso patarimai Tiekėjų.

V. DANTŲ. CO., LTD " YRA PROFESIONALIŲ GAMINTOJAS SCALER PATARIMAI IR HANDPIECES.

V. DANTŲ. CO., LTD " YRA DIDŽIAUSIAS GAMINTOJAS SCALER PATARIMAI( DAUGIAU NEI 400 MODELIAI ), KAULŲ SURGRY PATARIMAI(DAUGIAU NEI 130 MODELIŲ ) , IR HANDPIECE(4 MODELIAI).

MES EKSPORTUI Į DAUGIAU NEI 45 ŠALIŲ PLATINTOJUS, SCALER GAMINTOJAI, STOMATOLOGAI, TOKIŲ KAIP JAV, EUROPA, JAPONIJA, KORĖJA, BRAZILIJA IR KT.

MES GALIME PASIŪLYTI PATARIMŲ, kaip BET kokios MARKĖS SCALER PASAULYJE, ĮSKAITANT EMS SONIC DALYTUVAI, WOODPEKCER NDS SERIJOS DALYTUVAI, MECTRON SONIC DALYTUVAI, DMETEC SONIC DALYTUVAI, TPC DALYTUVAI, BAOLAI DALYTUVAI, HENRY SCHEIN EMS PATARIMAI, SYBRON-ENDO ULTRAGARSO SERIJOS DALYTUVAI, STALEC/ACEONE DALYTUVAI, NSK SONIC DALYTUVAI, DTE DALYTUVAI, HENRY SCHEIN ACTOEN-SeriesTIPS, SIRONA SIROSON SERIJOS DALYTUVAI, SIRONA SIRAIR SERIJOS DALYTUVAI, KAVO ORO dalytuvai (OUTTER SRIEGIS PATARIMAI), NSK ORO SACLERS, KAVO SONIC DALYTUVAI(VIDINIS SRIEGIS PATARIMAI),KOMET SONIC LINIJOS DALYTUVAI, AMDENT DALYTUVAI.

MES GALIME PASIŪLYTI KAULŲ OPERACIJOS PATARIMAI, KAIP GENYS ULTRASURGERY SERIJA, MECTRON PIEZOSURGERY SERIJA,NSK VARIOSURG ULTRAGARSO CHIRURGINĖ SISTEMA.

VISI SCALER IR KAULŲ OPERACIJOS PATARIMAS YRA PAGAMINTAS IŠ AUKŠTOS KOKYBĖS NERŪDIJANČIO PLIENO, EFEKTYVIAI, DURABLLY.

VISI SCALER IR KAULŲ OPERACIJOS PATARIMAS YRA PAGAMINTI PER 45 PROCESUS.

KAS SCALER IR KAULŲ OPERACIJOS PATARIMAS YRA GAMINAMI PAGAL 7 PROCESŲ KOKYBĖS KONTROLĖ.

APRAŠYMAS MINĖTĄ PRODUKTĄ:

ŠIS PATARIMAS YRA SUDERINAMA TIK SU SIRONA SIROAIR DALYTUVAI

ŠIS PATARIMAS YRA Pašalinti akmenis ir bakterijų plasue dėl supragingival, kaklą, dantis ir sunkiai akmenys ant dantų tašką.

ADVICED SCALER DARBO REŽIMAS: KEITIMA SU VANDENIU

ADVICED SCALER GALIA: 1-5

STERILIZAVIMAS: AUKŠTA TEMPERATŪRA (135C ) IR AUKŠTO SLĖGIO (0.21 MPa IKI 0,23 MPa)

Gamybos procesas

Pristatymas

Klientų apsilankymas

Mūsų bendrovė

Mes esame gamintojas, kuris buvo sutelktas scaler patarimai ir handpieces, taip pat ultragarso dalytuvai nuo 2010 m.Mes turime daugiau nei 300 modelių scaler patarimų, kurie gali tilpti gerai žinomas scaler prekės ženklų, tokių kaip EMS,SATELEC,GENYS, NSK,KAVO ir kt.

Mūsų produktas buvo patvirtintas CE, ISO ir FDA ir parduoda pasaulio odontologijos klinikos per metus.Mūsų kokybės kontrolės standartus, yra toli už CE/ISO.Mes garantuojame aukštą darbo standartus ir puikų klientų aptarnavimą.

Sertifikavimo

Komponentas Nerūdijančio Plieno
NET WT 6 g
Modelio Numeris S4
Elemento Tipas Dantų Balinimas
Dydis Small
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai